Kätevää lämpöä

banner_beheizung_sporthallen_banner

Vaikka liikuntahalleissa tai juhlasaleissa onkin toimiva lämmitysjärjestelmä, kannattaa olla varautunut erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi, jos vain osa hallista on vuokrattuna tai lämmitysjärjestelmään tulee yllättävä vika: silloin on kätevää omistaa siirrettäviä lämmityslaitteita.

Laitteet on helppo sijoittaa tarvittaviin tiloihin ja lämmittää nämä lyhyessä ajassa haluttuun lämpötilaan. Trotecin TEH-sarjan sähkölämmittimet ovat tässä luotettava valinta.

Toimiva liikuntahalli

Ennen kuin suuri liikuntahalli tai juhlasali lämpiää, voi mennä tunteja. Varsinkin kylminä vuodenaikoina tämä vaatii paljon lämmitysenergiaa. Tällainen lämmitys kannattaa tietenkin, jos hallia tai salia käytetään jatkuvasti. Mutta entä jos hallin on vuokrannut vain yksi ryhmä muutamaksi tunniksi ja vain osa hallista on käytössä? Olisi energiantuhlausta lämmittää koko halli. Samaten jos juhlasalista tarvitaan vain osa pientä kokousta varten, ei kannata lämmittää koko salia. Kysymys ei ole vain turhasta lämmittämisestä, vaan myös siitä, että ennen ryhmän tuloa jonkun on ajettava hyvissä ajoin paikalle säätämään lämmitystä isommalle. Siirettävällä lämpöpuhaltimella tarvittava tila lämpiää hetkessä.

Siirrettävä apulainen

Siirrettävän lisälämmityksen ansiosta olet aina valmiina. Voit panna sähköpuhaltimet päälle vain hetkeä ennen kuin esim. jumpparyhmä aloittaa. Muutamassa minuutissa haluttu osa jumppahallia on mukavan lämmin. Tämä on erittäin kätevää myös tilanteissa, joissa ulkoilmassa suunniteltu liikunta siirtyykin sisätiloihin huonon sään vuoksi. Spontaani, luotettava, tehokas: nämä ominaisuudet kuvaavat parhaiten Trotecin TEH-sarjan siirrettäviä, sähköisiä lämpöpuhaltimia. Tehokkaat lämmöntuojat eivät tarvitse ilmanvaihtoaukkoja eivätkä kuluta happea. Kohdistetun kuumailmavirran ansiosta lämpö päätyy juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

100 % luotettava – sata prosenttista Trotecia

Keskitetty lämpimän ilman virtaus ja korkea puhallusteho: näitä hyveitä edustavat TEH-sarjan mallit. Voit valita neljästä eri teholuokasta itsellesi sopivan mallin. Esimerkiksi lämpöpuhaltimen TEH 30 T lämmitysteho on 3,3 kW. Laitteessa on kätevät sisään kääntyvät kantokahvat, joten lämmitintä on erittäin helppo siirtää paikasta toiseen ja se voidaan myöhemmin varastoida tilaa säästäen.

Riippumatta mallista, sinulla on käsissäsi luotettava lämmityslaite, sillä lämmittimet ovat

  • hetkessä valmiina käyttöön,
  • erittäin helppokäyttöisiä
  • ja –huoltoisia.

Tehokkaat laitteet tarjoavat

  • kohdistetun, pyörteettömän kuumailmavirran,
  • tilaa säästävän säilytysratkaisun
  • ja helpon kuljetuksen.

Ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset apua oikean laitteen valinnassa. Autamme mielellämme!
Soita ilmaiseksi numeroon 00800 80 90 80 90.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*