High End -lämpökamera ICX640P – nyt lähes 50 % edullisempana!

banner_Waermebildkamera-ICX640P_banner

Jos tämä ei ole tarjous, niin mikä sitten? Lämpökamera ICX640P soveltuu ihanteellisesti teollisuuteen ja rakenteiden tutkimiseen. ”Made in EU” -tuotteena se määrittelee lämpökameroiden hinta-laatusuhteen uudelleen. Se tarjoaa nimittäin ammattilaisille ekstraluokan teknisten ominaisuuksien lisäksi myös korkeimmat vaatimukset täyttävän termografiajärjestelmän – ja tämä nyt lähes puoleen hintaan.

ICX640P kameran havaintotarkkuus on 640 x 480 pikseliä, se mittaa lämpötiloja -20 °C … +600 °C välillä tarkasti (valinnainen kalibrointi mahdollinen 2 000 °C asteeseen asti) ja sen suuri terminen herkkyys on 0,05 °C, joten se havaitsee pienimmätkin lämpötilan muutokset. Kameran muita ominaisuuksia ovat täysin radiometriset, teräväpiirtoiset reaaliaikavideot, infrapuna- ja valokuvayhdistelmät, päivänvalokuvaus, monipuoliset analyysit paikan päällä tai puheen tallennus Bluetoothin välityksellä.

ICX640P:n toiminnot ja varustus ovat vaikuttavan monipuoliset, mutta silti sen käyttö on johdonmukaista ja helppoa. Kameran huippumoderni tekniikka on suojattuna innovatiivisessa IP54-kuoressa, ja ohjauspaneelinäyttö voidaan irrottaa. Vaikeapääsyiset kohteet esimerkiksi kuiluissa, voidaan tarkastaa ergonomisesta asennosta. Ohjaimessa on suuri 5-tuumainen kääntyvä näyttö ja siinä on samat ohjausnäppäimet kuin kameran rungossakin.

Näin se toimii

Voit tallentaa ICX640P -kameralla kuvatut infrapunaotokset yksittäisinä kuvina, ei-radiometrisenä MPEG-4-videona suoraan SD-kortille tai siirtää täysradiometrisenä 640 x 480 IR-videona tietokoneeseen, tallentaen ja analysoiden reaaliaikaisesti.

Nämä toiminnot mahdollistavat esimerkiksi elektronisten ja mekaanisten komponenttien tai muiden kohteiden lämpenemisen ja jäähtymisen tarkan tutkimisen tiettynä aikana. ICX640P:n DuoVision-toiminnolla infrapuna- tai valokuvia voidaan tarkastella yksitellen tai kuvia voidaan kerrostaa eri tavoin päällekkäin. Vauriot tai puutteet voidaan havaita ja kohdentaa nopeammin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tarkka 640 x 480 pikselin havaintotarkkuus ja erittäin suuri terminen herkkyys
  • taatusti selvät ja korkealaatuiset lämpökuvat 50/60 Hz:n reaaliaikaisella mittauksella ja kuvien toistolla
  • reaaliaikainen IR-videotoiminto, ts. täysradiometristen IR-videoiden siirto ja suora reaaliaikainen arviointi sekä tallennus tietokoneelle
  • MPEG-4-videotoiminto, ts. ei-radiometristen MPEG-4-termografiavideoiden tallennus suoraan SD-kortille

High End -lämpökamera ICX640P – kuuma tarjous!

Päätä jo tänään, onko tarjous sinulle tarpeeksi kuuma: Tutustu lämpökameran ICX640P kaikkiin etuihin, ennen kaikkea mahtavaan hintaetuun: lämpökameran ovh on 23 553,80 € sis.alv., nyt vain 12 393,80 € sis. alv. – Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*