Ilmankuivain TTK 53 E: tehokas kuivan, tyylikäs muotoilu, mukavat ominaisuudet – kaikki samassa laitteen ja jälleen saatavana!

Nuudeleita keitettäessä, pestäessä ja pyykkiä kuivattaessa, suihkussa tai kylvyssä muodostuu paljon vesihöyryä. Mitä sille voi tehdä? Sisäilma, varsinkin nyt hieman viileämpänä pidettävä, ei sido tätä kosteutta loputtomasti. Silloin jäljelle jäävät kodin kohteet – kylmät ikkunat, ulkoseinät ja katon nurkat. Kosteus tiivistyy niihin ja muodostaa ihanteellisen kasvualusta terveyttä vaarantavalle homesienelle. Jos haluat mieluummin pitää seinät kuivana, nyt kannattaa harkita ilmankuivainta TTK 53 E, joka on jälleen saatavana.

Ilmankuivain TTK 53 säätää lämpötilan ja ilmankosteuden tasapainoa automaattisesti ja pitää siten kodin tai toimiston sisäilman mukavana. Laitteen kosteudenpoistoteho on jopa 16 litraa päivässä – se pitää tilat 31 m²-kokoon asti luotettavasti kuivina. Kuivaimessa on automatiikan lisäksi kaikki modernin ilmankuivaimen kaikki ominaisuudet: 2 puhaltimen nopeutta, ilman suhteellisen kosteuden näyttö sekä pyykinkuivaustoiminto ja ajastin. Käytännöllisesti muotoiltu laite sopii joustavasti jokaiseen sisustustyyliin.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 53 E …

  • hygrostaatin ohjaama kosteudenpoisto ja kosteusarvon esivalinta. Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa 5 %:n portain välille 30 – 80 %. Kun kosteusarvo saavutetaan, kompressori sammuu itsestään, ja arvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
  • etupuolella on kolme värillistä lediä, joista näkee, onko huoneen ilmankosteus todella halutuksi säädetty:
  1. Sininen palaa, kun sisäilman kosteus on alle 55 %.
  2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 55–70 % alueella.
  3. Punainen merkitsee, että sisäilman kosteus ylittää 70 %.
  • vakuuttaa lukuisilla toiminnoillaan, joita ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • asetettu ilmankosteusarvo ja toimintatila säilyvät muistissa myös, kun virta katkaistaan.
  • kylmäaineena käytettä propaani (R290) antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • lisäksi integroitu, pestävä ilmansuodatin mahdollistaa ilmanpuhdistuksen suodattamalla pölyä ja eläinten karvoja.
  • integroitu erillinen letkuliitäntä kondensaatin poistoon, mikä mahdollistaa myös jatkuvan toiminnan ilman valvontaa – ihanteellinen jatkuvaan käyttöön esimerkiksi vapaa-ajan asennossa, kun säiliötä ei voida tyhjentää saannollisesti.

Ilmankuivain TTK 53 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 53 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 159,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 250,02 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*