Lattiatuuletin TVM 24 D – cooli klassikko retro-muotoiluineen viilentää tunnelmallisesti

Pysäytettynä se ilahduttaa silmää – käynnistää se viilentää kehoa ja huonetta. Retromuotoiltu lattiatuuletin TVM 24 D on erittäin hyvän näköinen toimiessaan tai pysäytettynä. Tyypillisen rakenteensa vuoksi myös tuulikoneeksi kutsuttu cooli klassikko soveltuu viilentävän ilmavirran puhaltamisen lisäksi esimerkiksi tuulen tuottamiseen valo- ja elokuvastudiossa tai tuulettamiseen ja kuivaamiseen.

Roottorikori ja jalusta ovat perinteisen mattamustia, joten lattiatuuletin TVM 24 D löytää aina paikkansa: kuvauspaikalla tai ravintolassa tai kätevästi seinälle ja kattoon ripustettavana myös juhlissa tai konsertissa. Tämä lattiatuuletin on pitkäikäinen, samoin kuin suurten kuvausstudioiden kameroiden edessä tai takana seisovat, rakenteeltaan samanlaiset tuulikoneet: Laite on valmistettu kromattuja tai siiven kärkiä myöten kokonaan metallista, ja moottorissakin on kuparikäämi.

Edut yhdellä silmäyksellä – lattiatuuletin TVM 24 D …

  • sen 124 W teho riittää tehokkaaseen myös eskaloituvien lämpötilojen puhaltamiseen pois. Suurten siipien läpimitta on 24 tuumaa, pyöreät 60 senttimetriä.
  • se kolmen nopeutta vakuuttavat kaikissa mahdollisissa tuuletuskenaarioissa: Metallikorin takapuolen säätimellä voi valita niin pehmeästi viilentävän ilmavirran kuin kovan tuulenkin.
  • voidaan säätää vapaasti uusien tarpeiden mukaan, sillä roottorikoria kallistuu vaaka-akselin suhteen 135° kulmaan asti. Ilma virtaa aina sinne, mihin sitä halutaan.
  • tarvitsee vain vähän tilaa ja kestää tönimistä – sillä jalustan alla on kolme liukumista estävää kumijalkaa, jotka pitävät laitteen varmasti paikallaan.
  • taakse kiinnitetty kantokahva helpottaa kuljettamista käyttöpaikasta toiseen.

Lattiatuuletin TVM 24 D – TÜV-tarkastettua merkkilaatua Trotecilta

TVM 24 D:n TÜV-tarkastettu laatu on tae luotettavuudesta, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Tilaa siksi jo tänään lattiatuuletin TVM 24 D ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 156,24 €, nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*