Ilmankuivan TTK 90 E vakuuttaa tehoreserveillään – jälleen vihdoin saatavana!

Tähän asti loppuun myyty – sillä TTK 90 E tarjoaa modernin ilmankuivaimen parhaat ominaisuudet. Nyt jälleen saatavana – samoista syistä: laite vakuuttaa suurella kosteudenpoistotehollaan sekä automaattisella hygrostaattiohjatulla toiminnalla ja kosteuden tosiarvon esivalinnalla. Digitaalinäyttö tekee käytöstä erittäin mukavana. Saat haluamasi huoneilmaston erittäin helposti automaattisesti, tarkasta ja energiaa säästäen.

Ilmankuivan TTK 90 E suojaa varmasti kosteudelta ja homesienien muodostumiselta ja vaikuttaa esikuvamaisen helpolla ja mukavalla käytöllä. Sinun tarvitsee vain asettaa haluamasi ilmankosteusarvo digitaalinäyttöön. Laite säätää kaiken muun itsestään: Integroitu hygrostaatti säätää kompressorin tehoa ja keskinopeuksista puhallinta asettamasi arvon perusteella täysin automaattisesti ja energiaa säästäen. Modernissa ilmankuivaimessa on lisäksi muita Trotec TTK-sarjan hyviä etuja.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 90 E …

  • vakuuttaa päiväkohtaisella 30 litran kosteudenpoistoteholla, joten sopii erinomaisesti enintään 90 m²:n tiloihin.
  • säästää energiaa, sillä hygrostaattiohjaus pysäyttää laitteen automaattisesti, kun kosteusarvo saavutetaan, ja käynnistää sen jälleen, kun arvo nousee.
  • voi toimia ajastimen ohjaamana tai jatkuvasti.
  • soveltuu erinomaisesti jatkuvaan kosteudenpoistoon ilman valvontaa – esimerkiksi vapaa-ajan asunnon tai veneen pitämiseen kuivana. TTK 90 E:ssä on sitä varten integroitu letkunliitäntä kondensaatin johtamiseen suoraan pois.
  • esittää näytössä toiminnan aikana lämpötilan ja ilmankosteuden, joita voit käyttää sisäilmaston tarkkailuun.
  • sisältää vakiovarusteena vesisäiliön täyttymisestä varoittavan merkkivalon sekä automaattisesti pysäyttävän ylitäyttösuojan.
  • sopii allergikoille, sillä sen uudelleen käytettävä ja helposti puhdistettava ilmansuodatin poistaa huoneilmasta eläinten karvat, nukan ja pölyn.
  • kulkee mukana kaikkialle, sillä kuljetusrullat ja sivujen otesyvennykset helpottavat laitteen siirtämistä.

Ilmankuivain TTK 90 E – merkkilaatua Trotecilta

Tilaa ilmankuivain TTK 90 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 333,39 €, nyt vain 189,94 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*