Lattiatuuletin TVM 13: tyylikäs kuparoitu ulkoasu, elegantti viilennystä – vihdoin jälleen saatavana

Virkistävää viilennystä kysytään todella paljon näinä helteisinä aikoina. Jälleen saatavana oleva elegantti retromuotoiltu  lattiatuulettimemme TVM 13  on oikea valinta tyylikästä muotoilua arvostaville.   Tuuletin valmistetaan metallista ja suuri osa kuparoidaan – moottorissakin on kuparikäämi. Se on siksi paitsi loistavan näköinen, myös kestävästi valmistettu ja siten erityisen pitkäikäinen.

On kesä kuinka ihana hyvänsä, painostava kesähelle on joskus liikaa. Silloin on tyylikkään lattiatuulettimen TVM 13 aikajo sen cooli retromuotoilu tuo viileyttä. Suuri ilmamäärä ja kolme nopeutta antavat luotettavasti kyytiärastittavalle lämmölle sekä kotona että toimistossa. Kuparoitu lattiatuuletin sopii hyvin myös kuvauskohteisiin, ja monipuolisen laitteen voi kiinnittää ravintolassa lisävarustekiinnikkeellä myös seinälle tai kattoon.

Näin se käy

TVM 13:n moottorin teho on 44 W ja siipipyörän läpimitta 14 tuumaa (noin 35 cm), joten sen teho riittää, vaikka lämpötilapiikki on erittäin korkea. Roottorinsuojusta voidaan lisää kallistaa 100° vaaka-akselin suhteen, joten ilmavirta voidaan säätää optimaalisesti yksilöllisiin tarpeisiin. Tuulettimen kolme nopeutta voidaan valita säätimellä, joka on kuparisoidun metallisuojuksen takana. Kaikki vaihtoehdot tuuletuksesta, tuulen, viilentävän tai kuivaavan ilmanvirran tuottamiseen, tuulen vireestä kovaan tuuleen ovat toteutettavissa.

Kompakti TVM 13 tarvitsee vain vähän tilaa lattialla ja helppo siirtää käyttöpaikasta toiseen – taakse kiinnitetty kantokahva ja kaapelikela tekevät lattiatuulettimen kuljettamisesta mahdollisimman mukavaa.

Tuuletin kestää tönimistä – sillä kuparoidun jalusta alla on kolme liukumista estävää kumijalkaa, jotka pitävät laitteen varmasti paikallaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 44 watin teho
  • 3 nopeusvaihtoehtoa
  • tuuletinpään suurin kallistuskulma on 100°
  • modernin kuparoitu metallisäleikkö suojaa edestä takaa 

Lattiatuuletin TVM 13 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään lattiatuuletin TVM 13 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 58,73 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*