Ilmastointilaite PAC 3500 E: Nopea ilmastointi, virkistävä tuuletus ja tehokas ilman kuivaus helpottavat helteellä – vihdoin jälleen saatavana!

Tehokas ilmastointilaite PAC 3500 E on saatavana jälleen ajoissa ennen kuin seuraava helleaalto vyöryy tänne. 3 in 1 -laitteen ilmastointi-, tuuletus- ja kosteudenpoistoteho sekä moderni muotoilu ovat esimerkilliset. Siksi ilmastointilaite myytin helteillä nopeasti loppuun. Jos haluat nauttia tehokkaasti ja edullisesta viilennyksestä napin painalluksella, ei kannata viivytellä kovin pitkään ..

Kuumaan asuntoon tarvitaan lämpiminä kesäpäivinä nopeasti oloa helpottaa viileyttä.  Siirrettävä ilmastointilaite PAC 3500 E tuo silloin esiin vahvuutensa, sillä siinä on tehokas 3,5 kW:n kompressori, joka tuo hyvää oloa lyhyessä ajassa ilmastoi lyhyessä ajassa ja viilentää tiloja 45 m² asti.  Ja mikä parasta: Kolmea toimintoa jäähdytys, tuuletus ja ilmankuivaus voidaan käyttää toisistaan riippumatta, joten design-soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Edut yhdellä silmäyksellä – 3 in 1ilmastointilaite PAC 3500 E…

  • säätää jäähdytystä automaattitilassa itse – ympäristön lämpötilan ja portaattomasti säädettävän 16 – 30 asteen tavoitelämpötilan perusteella. Energiaa kuluu vähemmän, sillä ilmastointilaitteen jäähdytyskompressori pysähtyy automaattisesti, kun ennalta säädetty tavoitelämpötila saavutetaan.
  • vaihtuu napin painalluksella tehokkaaksi ilmankuivaimeksi, jonka suurin kosteudenpoistoteho on 1,2 litraa tunnissa.
  • kolmenopeuksinen tuuletin saa huoneilman kiertämään, vaikka jäähdytys ei ole käytössä, ja säädettävä ilmavirran suunta – niin kutsuttu swing-toiminto – jakaa ilman optimaalisesti huoneeseen.
  • mukava ajastin mahdollistaa laitteen ohjelmoidun käynnistämisen ja pysäyttämisen. Energialuokan A laite säästää selvää rahaa.
  • voit ohjata ilmastointilaitetta joko kaukosäätimellä tai käytä laitteen yläpuolelle upotettua ohjauspaneelia, jossa on taustavalaistu LCD-näyttö.
  • voidaan siirtää kätevästi eri kohteisiin – se on kompakti, koteloon on upotettu kahvat ja alla on liikuttamista helpottavat rullat.
  • laitteen takapuolen kaapelikela ja kaukosäätimen säilytyslokero helpottavat turvallista varastointia, jos laitetta ei tarvita pitkään aikaan.

Ilmastointilaite PAC 3500 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 3500 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 641,33 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*