Lattiatuuletin TVE 25 S: takaa optimaalisen jäähdytyksen sisä- ja ulkotiloissa – vihdoin jälleen saatavana

Kenellepä se ei ole tuttua – levoton kuljeskelu ympäri asuntoa helteen ollessa pahimmillaan. Etsimässä koko ajan viileintä huonetta: makuuhuoneesta olohuoneeseen, sieltä edelleen keittiöön ja sitten ulos parvekkeelle tai terassille. Turhaan, sillä joka paikassa seisoo sama tukahduttavan kuuma ilma. Siihen auttaa vain viileä tuulenhenki – tai TVE 25 S -lattiatuuletin. Sillä se viilentää miellyttävästi niin sisällä kuin ulkonakin. Lisäksi se on myös saatavana ehdottoman edulliseen hintaan.

Jopa kaikkein kuumimmat hellepäivät jättävät korkealaatuisen TVE 25 S -lattiatuulettimen kylmäksi. Sen takaavat 3 puhallustehoa, 40 watin kokonaisteho ja halkaisijaltaan 40 cm:n tuuletinsiivet. Voit säätää TVE 25 S -lattiatuulettimen ilmavirran juuri omien tarpeidesi mukaisesti ja nauttia suorasta jäähdytyksestä, välillisesti syntyvästä raikkaudesta tai tasaisesta ilmankierrosta, joka yltää perimmäiseenkin nurkkaan asti. Ja mikä parasta, mukavasti sohvalta käsin, sillä voit ohjata tuuletinta mukavasti infrapunakaukosäätimellä.

Näin se käy

TVE 25 S -lattiatuulettimen tuuletinpään kallistuskulmaa voidaan säätää jopa 30° tuuletuksen kohdistamiseksi. Erikseen kytkettävä 80°:n oskillaatio jakaa ilmavirran tasaisesti koko tilaan. Lisäksi lattiatuulettimen korkeutta voidaan säätää portaattomasti välillä 110–130 cm. Integroidun ajastintoiminnon ansiosta laite sammuu automaattisesti etukäteen säädettävän ajan kuluttua. Ajaksi voi valita 1–7 tuntia. Sekä valittu puhallusteho että tuntimäärä näytetään ohjauspaneelissa ajastimen ollessa käytössä.

Lattiatuuletin TVE 25 S on ilahduttavan hiljainen. Sen käyntiääni on enintään 57 dB(A). Siten TVE 25 S soveltuu käytettäväksi myös makuuhuoneessa yöaikaan. Tuulettimen voi käynnistää ja sammuttaa mukavasti infrapunakaukosäätimellä. Voit myös ottaa käyttöön haluamasi puhallustehon ja ajastintoiminnon kätevällä kaukosäätimellä.

Kevyt vain 5 kg:n paino, tukeva jalka ja kätevä kantokahva tekevät TVE 25 S:stä joustavan käyttää. Se voidaan siirtää helposti ja nopeasti toiseen paikkaan. Tuuletinsiivet on luonnollisesti suojattu tukevalla metalliritilällä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • voimakas 40 watin teho
  • pienet käyttökustannukset
  • 3 nopeusvaihtoehtoa
  • automaattinen 80° kääntöliike voidaan kytkeä pois

Lattiatuuletin TVE 25 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään lattiatuuletin TVE 25 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 39,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*