Akkupyöräsaha PCSS 10‑20V: laadukas akku mahdollistaa pitkät ja tarkat sahaukset – viimein jälleen saatavana

Pyörösahojen käytöstä tähän asti kieltäytyneiden intohimoista kotinikkarien on nyt kaikki syyt muuttaa mielipidettään. Tällainen työkalu on ensinnäkin korvaamaton, kun on sahattava pitkiä ja suoria sahauksia ja viisteitä. Toiseksi akkupyörösaha on erittäin joustava käyttää – esimerkiksi vihdoin jälleen saatavana oleva PCSS10‑20V Trotecilta 20 V Flexpower-Multiakkuineen. Kolmanneksi tämän yhdistetyn merkkilaadun hinta-laatusuhde on lyömätön. Tilaa nyt!

Kun on sahattava joustavasti kaapeleista riippumatta puuta, lastulevyjä, muovi, kevytrakennemateriaaleja tai alumiiniprofiileja, akkupyörösaha PCSS 10‑20V näyttää kaikki vahvuutensa. ’Sillä akkupyörösahassa on 2 Ah:n 20 V Flexpower-Multiakku tyyppi NMC – laatuakku,jossa ei ole muistiefektiä ja joka ei purkaudu itsestään- Sitä voi käyttää joustavasti myös Trotecin muiden akkutyökalujen kanssa, ja sen täysi voima on aina käytettävissä varauksen loppumiseen asti – ja se takaa moottorin tehon ja tasaisen suuren nopeuden pitkään työskenneltäessä.

Näin se käy

Akkupyörösahan PCSS 10-20V voi sovittaa nopeasti ja helposti eri tarpeisiin. Sahaussyvyys ja -kulma voidaan säätää ilman erillistä työkalua. Jalkalevyn 0 asteen ja 45 asteen asennon urat näyttävät tarkan leikkausjäljen ja helpottavat tarkkaa sahaamista pitkin viivaa, koska leikkuujäljen leveys näkyy. PCSS 10-20V:ssä on kätevä karalukko, joka nopeuttaa ja helpottaa sopivan sahanterän vaihtamista.

Integroitu ohjauslaser näyttää tarvittaessa tarkan sahauslinjan. Laser projisoi punaisen linjan työkappaleelle ja näyttää tarkasti sahauslinjan, mikä helpottaa sahan ohjaamista vapaalla kädellä sahattaessa pitkin suoraa piirtoviivaa. Poikkeamat sahauslinjasta voidaan havaita heti ja korjata. Pitkittäissahauksesta tulee täydellinen, kun käytetään mukana toimitettua suuntaisvastetta.

Kompaktin PCSS 10-20V:n ergonomia suunniteltiin ammattimaiseen jatkuvaan käyttöön. Painopisteen sijainti on ihanteellinen ja pääkahvassa on Softgrip-pintoja – pyörösahasta saa mukavan varman otteen pitkäänkin sahattaessa, ja etuosan lisäkahva helpottaa tarkkaa ohjaamista kahdella kädellä. Akkupyörösahalla voidaan sahata joustavasti puuta ja lastulevyä, mutta myös muovia, kevytrakennemateriaaleja tai ei-rautametalleja – aina sopivalla sahanterällä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Flexpower-Multiakku -järjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • tehokas 20 V litium-ioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä purkautumista itsestään
  • tukeva jalkalevyn ja heilurisuoja palautusvipuineen
  • sahaussyvyyden ja kallistuksen säätö ilman työkaluja

Akkupyörösaha PCSS 10‑20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Akkupyörösaha PCSS 10‑20V nyt ajankohtaiseen tarjoushintaan normaalisti 106,84 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Akkupyörösaha PCSS 10‑20V toimitetaan kovassa laukussa. Toimituksen sisältyy 18-hampainen HW-sahanterä, pikalaturi, Flexpower-Multiakku 20 V 2 Ah, suuntaisvaste, kuusiokoloavain ja pölynpoistosovitin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*