Ilmankuivain TTK 90 E pitää kosteusarvon esivalinnan ja hygrostaattiohjauksen ansiosta huoneilman optimaalisella alueella. Nyt tämä tuote on jälleen saatavissa!

Kevättä pidetään hankalana vuodenaikana, mitä tulee kohonneeseen huoneilman kosteuteen. Lämpötilat ovat tuolloin leutoja, mutta sateisuuden vuoksi ilmankosteus on toisaalta suhteellisen korkea. Tämä kasvattaa myös ilmankosteutta asunnoissa, mitä lisää merkittävästi myös keittiön ja kylpyhuoneen käyttö. Home uhkaa asettua nopeasti taloksi, mikäli ilmankosteutta ei ole mahdollista pudottaa edes runsaan tuuletuksen avulla 60 %:n rajan alapuolelle. Tämän vuoksi kannattaa harkita tehokkaan kuivauslaitteen kuten ilmankuivaimen TTK 90 E hankintaa. Lue siksi, miten uskomattoman helposti pystyt säätelemään ilmankuivaimen TTK 90 E avulla tilojesi ilmankosteutta.

Jälleen saatavissa olevassa ilmankuivaimessa TTK 90 E sinun tarvitsee vain asettaa suoraan digitaalinäyttöön haluamasi ilmankosteuden kosteusarvon esivalintaa käyttäen. Integroitu hygrostaattiohjaus säätää kompressorin tehoa ja kaksinopeuksista puhallinta heti täysin automaattisesti asettamasi arvon perusteella. Näin helposti saavutat tarkasti ja energiaa säästäen haluamasi huoneilmaolosuhteet. Tämän tekee mahdolliseksi voimanpesä, jonka kuivausteho on enimmillään 30 litraa vuorokaudessa. Siten laite sopii erinomaisesti tiloihin, joiden huoneala on enimmillään 90 m².

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 90 E …

  • selkeä, helposti ymmärrettävä ohjauspaneeli. Ohjauspaneelin digitaalinäytöstä näet esimerkiksi huoneen suhteellisen ilmankosteuden sekä lämpötilan ja syötetyn tavoitearvon.
  • hygrostaatin ohjaama kosteudenpoisto ja kosteusarvon esivalinta. Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa 5 %:n portain välille 30–90 % RH. Kun kosteusarvo saavutetaan, kompressori sammuu itsestään, ja arvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • vakuuttaa monipuolisilla mukavilla ominaisuuksilla, esimerkiksi käytännöllisellä ajastimella, kaksinopeuksisella puhaltimella ja sulatusautomatiikalla, vesisäiliön (tilavuus 5,2 litraa) täyttymisestä varoittavalla valolla sekä automaattisesti pysäyttävällä ylitäyttösuojalla.
  • kylmäaineena käytettävä propaani (R290) antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti.

Ilmankuivain TTK 90 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 90 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 349,94 €, nyt vain 239,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*