Lapsen hyvä uni

banner_Kinderschlaf_banner

Lapsesi herää yöllä. Ja sinut herättää avuton ääni, joka pyytää juotavaa. Onko tämä tuttua sinulle? Seuraavaksi juokset keittiöön ja haet lasin vettä, jotta pikkuinen saa janonsa sammutettua. Tee tämä helpommaksi itsellesi ja valmistaudu yölliseen juontihetkeen. Kun laitat lastenhuoneeseen Trotecin SecoSan Stickillä varustetun vesipullon, juotavaa on ulottuvillasi jopa puoliunessa.

Lapsen hyvä uni

Pikkulapset voivat herätä useamman kerran yön aikana. Useimmiten syynä on jano. Parasta olisi valmistautua jo ennen nukahtamista tällaisiin yöllisiin toimiin ja viedä raikkaalla vedellä täytetty pullo lastenhuoneeseen. Näin pystyt tyydyttämään lapsesi tarpeet vähemmällä vaivalla.

Terveellinen virkistys

Jotta vesi pysyisi raikkaana ja puhtaana koko yön, voit laittaa vesipulloon SecoSan Stickin. Se huolehtii siitä, ettei veteen muodostu viruksia tai bakteereita. Lastenhuoneessa olevan SecoSan-vesipullon ansiosta raikasta vettä on öiseen aikaan aina käden ulottuvilla, ja samalla sinäkin voit nauttia muutaman kulauksen raikasta vettä.
Voit tilata SecoSan Stickin helposti Trotecin verkkokaupasta. Niitä on saatavissa eri kokoisina tarpeen mukaan. Vilkaise verkkokauppaamme. Yllätämme sinut mahtavilla tarjouksillamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*