Hometta alapohjassa? Monitoimimittari T3000 paikantaa kosteuden tarkasti!

banner_Estrichtrocknung_banner

Viime aikoina on ollut paljon uudisrakennusten homekeskustelua, erityisesti lattian alta löytyvistä homepesäkkeistä. Tämä ilmenee usein muuton jälkeen flunssakierteillä, jatkuvalla yskällä, väsymyksellä tai lihassäryllä. Kosteuskertymien tarkka paikantaminen lattian alta monitoimimittarilla T3000 on ensimmäinen askel ongelman ratkaisemiseen.


Kuntotarkastajat tietävät, että sementin valun jälkeen syntyy paljon kosteutta eristekerroksiin. Mikäli kosteutta ei hallita, eristekerrokset alkavat vääjäämättä homehtua. On tärkeää muistaa, että vaikka kuivaus- ja desinfiointikäsittelyt tappavat homeitiöt, jää jäljelle kuitenkin mikrobakteerit. Itiöiden tuhoutumisen jälkeen haihtuvat metaboliitit voivat höyrystyä ilmaan vielä vuosikausia! Siksi kattava ja tarkka kosteusmittaus betonilattiasta on rakennusprosessissa erittäin tärkeää. Tämä on helppoa monitoimimittarilla T3000 ja sen erinomaisilla antureilla.

Kosteusmittausta pintaa rikkomatta: kosteusanturi TS 660 SDI

Monitoimimittarin T3000 innovatiivinen konsepti kattaa peruslaitteen, johon voi helposti vaihtaa laajasta valikoimastamme erilaisia antureita ja elektrodeja. Suosittelemme kosteusanturia TS 660 SDI esimerkiksi rakennusdiagnostiikkaan ja rakennuskosteuden mittaamiseen eristekerroksissa. Anturin dielektrinen mittaustekniikka mahdollistaa pintaa rikkomattoman kosteusmittauksen neljän senttimetrin syvyyteen saakka.

Asiantuntijat suosittelevat kalvosuojausta ja puhdasta työtä

Asiantuntijat suosittelevat uudisrakennusten eristyskerrosten homehtumista vastaan kattavaa, diffuusion kestävää kalvoa reunaliimauksilla. Homehtuminen tapahtuu usein eristekerrosten alapuolelta, jolloin home viihtyy erityisen hyvin likaisilla liitoskohdilla. Sen vuoksi suositellaan myös eristyskerrosten pohjien erityisen huolellista puhdistusta ennen lattian laittoa.

Hyödy monitoimimittarin T3000 eduista

Vakuutu itse monitoimimittarin T3000 ja TS 660 SDI anturin yhtälöstä kosteusmittausten yhteydessä. Tämä kombinaatio soveltuu myös erinomaisesti monipuolisiin mittauksiin kuntotarkastuksissa sekä erilaisille rakennusalan ammattilaisille, kuten LVI-asentajille, lattiapäällysteiden laittajille, maalareille ja puusepille, joiden täytyy tarkistaa seinien, lattioiden tai puun kosteus. Tutustu verkkokaupassamme monitoimimittariin T3000 ja siihen sopiviin elektrodeihin ja antureihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*