Infrapunalämmitin IR 2005 SC: Kolmisiipinen infrapunalämmitin, enintään 2000 W, kolme tehoporrasta – mukavaa lämpöä ilman lisätilan vartetta

Uusi infrapunalämmitin IR 2005 SC laajentaa aurinkovarjon käyttömahdollisuuksia viileinä päivinä. Nerokkaasti suunniteltu kolmisiipinen lämmitin suunniteltiin kiinnitettäväksi helposti lähes jokaisen aurinko- tai patiovarjon alle. Puutarhan istuinryhmille, ulkotarjoilutilojen pöydille ja ulkotapahtumien ja -messujen pystypöydille saadaan joka suuntaan vaikuttavaa mukavaa lämpöä – mutta tilaa ei tarvita lisää. Uusi, huolellisesti suunniteltu lämmitin vakuuttaa myös estetiikalla, toimivuudella ja turvallisuudella.

Säänkestävästä alumiinista valmistetun, roiskeveden pitävän lämmittimen suojaustapa on IP34. Infrapunalämmitin IR 2005 SC on helppo kiinnittää varjon varteen (sopiva Ø 2,5 cm – 6 cm). Lämmittimen mukava lämpö tuntuu iholla heti virran kytkemisen jälkeen. Lämmittimen kolme lämpötehoa 700 wattia, 1300 wattia ja 2000 voi säätää tarpeen mukaan lämmittimen kahden keinukatkaisimella. Huomiota herättävän potkurimallin pystysuunnassa 90° säädettävät varret, jotka voi kääntää portaattomasti kiinni ja auki, takaavat intensiivisen lämmön joka suuntaan. Lämmittävän infrapunasäteilyn tuottaa häikäisemätön halogeeniputki, joka ei häiritse ympäröivää ilmapiiriä.

Näin se toimii

IR 2005 SC kiinnitetään liukumattomasti ilman työkaluja nupillisella ruuvilla. Voit kiinnittää infrapunalämmittimen varjon jalkaan haluamaasi korkeuteen tai asentoon. Siipien suojaritilä estää varjon kankaan ja lämpöputkien suoran kosketuksen. Kolmen lämpöputken lämmityksen voimakkuutta voi myös säätää tarpeen mukaan. Yksi varsi toimii (700 W) pienimmällä teholla, kaksi vartta (1300 W) seuraavalla teholla ja kaikki kolme vartta suurimmalla teholla (2000 W). Lämmön voi kohdistaa henkilömäärän mukaan yksittäisille istumapaikalle tai miellyttävän lämmön voi jakaa kokonaisille istuinalueille varjon alle.

IR 2005 SC säteilee alaspäin 360° ja lämmittää kohdennetusti enintään 10 m² kokoisia alueita – ilman ikävää lämpenemisaikaa, hajuttomasti ja äänettömästi. Kun lämmitintä ei käytetä, sen voi taittaa kokoon mukavasti ja tilaa säästävästi, työlästä irrottamista ei tarvita. Erillinen katkaisin estää virran kytkemisen, kun lämmitin on taitettu kokoon.

Infrapunalämmitin IR 2005 SC lämmittää lähiympäristönsä auringon tavoin. Toisin kuin laitteet, joissa on vastuslankoja, lämmittimen infrapunasäteet eivät lämmitä ympäröivää ilmaa vaan infrapunasäteilijän välittömässä läheisyydessä olevia pintoja ja henkilöitä, joihin säteet osuvat. Kohteet (esimerkiksi kalusteet, seinät ja katot) vastaanottavat lämmön, varastoivat sitä ja luovuttavat sen jälleen. Kohteet toisin sanoen varastoivat energiaa ja lämpöä – myös kun lämmitin ei toimi, mikä lisää infrapunalämmittimen hyötysuhdetta.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasaista, kohdistettua lämpöä n. 10 m² alueelle
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • suurin lämpöteho 2000 W, kolmiportaisesti säädettävä

Infrapunalämmitin IR 2005 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi infrapunalämmitin IR 2005 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 229,19 €, nyt vain 139,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 08

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*