Digitaalinen yleismittari BE49 – seitsemän mittaustoimintoa tee-se-itse-, askartelu-, harrastus- ja autoalan yleisimpiin käyttösovelluksiin

BE49 on tehokas yleismittari monenlaisiin käyttötarkoituksiin – kuten esimerkiksi ammattimaisiin sähkötöihin, kodinkoneiden korjaamiseen tai auton ruuvaamiseen kotona. Täydellisen virta-, jännite- ja läpäisevyystestien varustuksen ansiosta voit suorittaa tällä mittalaitteella sekä tasavirta- ja vaihtojännitemittaukset, tasavirta- ja vaihtovirtamittaukset, vastusmittaukset, dioditestit että läpäisevyystestit. Sekä vastata luotettavasti mm. seuraaviin kysymyksiin: Saako tästä pistorasiasta sähköä? Ovatko paristot vielä käyttökelpoiset? Onko johdot liitetty asianmukaisesti? Missä on mahdollisesti oikosulku?

BE49 vakuuttaa loistavalla suorituskyvyllään ja pienellä koollaan ja mahtuu jokaiseen työkalulaukkuun kompaktien mittojensa ansiosta. Mitatut arvot näytetään selkeästi suurella taustavalaistulla LC-näytöllä – ja kätevän pitotoiminnon ansiosta voit lukea mitatut arvot vielä mittauksen jälkeenkin. Läpäisytestissä äänimerkki ilmoittaa oikosulusta tai suljetusta virtapiiristä, mikä nopeuttaa työn etenemistä, koska sinun ei tarvitse pitää näyttöä silmällä mittauksen aikana. Myös todella kätevä: laitteen takaosaan integroitu kokoontaitettava jalka. Näin voit pystyttää mittalaitteen minne haluat – ja molemmat kätesi ovat vapaina mittaustyötä varten.

Näin se toimii

Kätevä, käytännöllinen ja käyttövalmis kaikkiin yleisiin mittaussovelluksiin, kuten virta- ja jännitemittauksiin, vastusmittauksiin, dioditesteihin ja läpäisevyystesteihin – siinä on digitaalinen yleismittari BE49 pähkinänkuoressa. Haluttu mittausmenetelmä valitaan kätevästi ja helposti käytännöllisellä kiertokytkimellä. Digitaalinen mittalaite BE49 täyttää CAT III 600V -mittausluokan vaatimukset mahdollistaen näin turvallisen työskentelyn rakennusten asennuksissa (kuten kiinteille kulutuslaitteille, joissa on pistokkeeton liitäntä, jakajaliitännöille tai jakokeskukseen kiinteästi asennetuille laitteille tehtävät työt).

Erityisen kestävästä iskunkestävästä muovista valmistetun kotelon lisäksi IP40-pölysuojattu BE49 tekee vaikutuksen mittauslaitteen ja mittausjohtojen kaksinkertaisella eristyksellä, joka vastaa eristyssuojausluokkaa II. Se tarjoaa siis optimaaliset olosuhteet turvallisiin ja luotettaviin mittauksiin myös vaikeissa olosuhteissa. Kätevä automaattinen virrankatkaisu 15 minuutin käyttämättömyyden jälkeen säästää akkua.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • digitaalinen yleismittari, seitsemän mittaustoimintoa
  • 4-numeroinen LCD-näyttö (suurin arvo 1999)
  • erityisen kestävä ja tehokas
  • automaattinen ja manuaalinen alueen valinta

Digitaalinen yleismittari BE49 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaalinen yleismittari BE49 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 31,20 €, nyt vain 24,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Heti käyttövalmis: Kädessä pidettävän mittalaitteen BE49 mukana toimitetaan turvajohdot ja mittauskärjet sekä AAA-paristot.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 47

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*