Lämpöpuhallin TDS 10 – vihdoin jälleen toimitettavissa!

Lämpöpuhallin

Vankkaa tekniikkaa pakattuna budjettioptimoiduksi ratkaisuksi – ne ovat sähkölämmittimen TDS 10 tunnusmerkkejä. Tämä lämmitin ei kuluta happea, toisin kuin kaasu- tai öljylämmittimet, eikä tuota pakokaasuja, se soveltuu ihanteellisesti lämmittämien sisätilojen, kuten työmaavaunujen ja verstaiden tai pienten kellarien ja varastotilojen lämmittämiseen. Nyt on korkea aika, sillä pieni lämmön tuottaja on jälleen saatavana ja valmiina toimitettavaksi.

Sähkölämmittimen TDS 10 suuri lämpöteho on 2 kW, ja tehoportaita on kolme. Voit säätää halutun lämpötilan kätevästi portaattomalla termostaatilla, joka kytkee lämpövastukset energiaa säästävästi vain tarvittaessa lämmittämään puhaltimen jatkuvaa ilmavirtaa. Seinä- ja kattokiinnitysmahdollisuuden sisältävä TDS 10 sopii erinomaisesti kaikkiin lämmitystarkoituksiin. Esimerkiksi rakennustyömaakonttien, myyntikojujen, kasvihuoneiden, pienten hallien, autotallien, korjaamojen, venevajojen tai asennuskohteiden lämmittämiseen.

Näin se käy

Laitteen sivun logosta tunnistettava lämpöpuhallin TDS 10 Trotecilta on näyttävän näköinen. Siihen kannattaa tutustua tarkemmin, sillä suuri ero perustuu lukuisiin pieniin yksityiskohtiin. Sähkölämmittimessä on esimerkiksi sivuissa käytännölliset kiinnityskierteet lisävarusteena myytäviä seinä- ja kattokannattimia varten. Kompaktit mitat ja joustavat mahdollisuus kiinnittää laite seinään tai kattoon tekevät lämpöpuhaltimesta TDS 10 optimaalisen lämmitysratkaisun lähes kaikkiin sisätiloihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • kolmiportainen lämpötilansäätö
  • integroitu termostaatti pitää lämpimän ilman virtauksen tasaisena
  • ylikuumenemissuoja

Lämpöpuhallin TDS 10 – budjettioptimoitu ja erittäin edullinen

Käytä hyväksi lyömättömän edullinen hintamme: Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TDS 10 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 70,21 €, nyt vain 24,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*