Lämpökamera – kilpailuetuja lvi-asentajille

banner_EC060V_IC080LV_banner

Lämpökamera on erityisen arvokas diagnoosiväline lämmityksiä asentavien teknikoiden ja asentajien käsissä. Kamera säästää tietenkin aikaa ja kustannuksia arvioitaessa kuntoa ja vikoja, mutta se tarjoaa vielä todellista lisäarvoa: Lämpökamera auttaa sinua nimittäin vakuuttamaan asiakkaasi lämmitysjärjestelmän huollon tarpeellisuudesta, sillä asiakas näkee itse vakuuttavasti kamerasta lämmityksen toimintahäiriöt.

Kuinka tehokkaasti lattialämmitys oikeastaan toimii? Lämmittääkö se todella koko lattian? Onhan järjestelmä varmasti asennettu asianmukaisesti? Asiantuntija saa lämpökameran kuvasta sekunnin murto-osassa selvyyden näistä ja muista asioista, esimerkiksi lämmönvaihdinten meno- ja paluuputkien kunnosta. Jokaiselle lvi-asentajalle pitäisi olla selvää, kuinka paljon lämpökuvauksen käyttö diagnoositarkoituksiin säästää kustannuksia ja aikaa. Kameran avulla voit tutkia lämmityslaitteen häiriöt ja muutokset tai paikantaa vikojen syyt erittäin nopeasti.

Lämpökameran kuva vakuuttaa – esimerkiksi suurpainehuuhtelun tarpeesta

Parasta kamerassa on, että saat asiakkaat vakuuttuneiksi ehdottaessasi  esimerkiksi suurpainehuuhtelua. Sinun ei tarvitse kuin näyttää kameran kuva kylmistä kohdista ja vakuuttunut asiakas tilaa työn viivyttelemättä. Maallikotkin huomaavat kertavilkaisulla, jos iso osa lämmityksen pinnasta on tehottoman viileä. Lämpökamera esittää ”viileät” pinnat sinisenä – tämä on merkki järjestelmän likaantumisesta ja sakan kertymisestä. Jotta lämmitysjärjestelmä toimisi jälleen tehokkaasti,  se on huuhdeltava. Myöhempi kuvaus antaa sinulle ja asiakkaallesi tiedon siitä, että kaikki lika ja samalla kaikki kylmät pisteetkin on poistettu. Toisin sanoen lämmitys lämmittää jälleen niin kuin pitääkin.

Meidän lämpökameramme – sinun kilpailuetusi

Lämpökameramme EC060V ja IC080LV mittaavat tarkasti -20 … +600 °C lämpötiloja ja niiden terminen herkkyys on 0,05 °C. Siksi ne paljastavat jokaisen ennestään tuntemattoman kylmän pisteen. Kameroidemme monipuoliset ominaisuudet tukevat tarkastustyötäsi. Ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi integroitu muistikorttipaikka sekä monipuolinen ohjelmistopaketti ilmaisuvoimaisten analyysien ja arviointien laadintaan. Malliin IC080LV saa myös lisävarusteena Bluetoothin kuulokemikrofonia varten.

Luo itsellesi oma kuvasi lämpökameroistamme!

Korvaamaton väline kylmien pisteiden nopeaan tunnistamiseen ja lämmityksen onnistuneen saneerauksen dokumentointiin: erittäin herkät lämpökamerat EC060V ja IC080LV – lisätietoja nyt Trotecin verkkokaupasta!

Sinulla on myös mahdollisuus vuokrata lämpökameroitamme edullisesti, mikäli haluat ensin rauhassa tutustua tuotteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*