Trotecin tuulimittari sai erinomaisen arvonsanan ERÄ-lehden testissä!

banner_BA05_BA06_banner

ERÄ-lehdessä testattiin erilaisia tuulimittareita, myös Trotecin BA05, joka nyt on myynnissä paranneltuna versiona nimellä BA06. Voimme ylpeänä ilmoittaa, että anemometrimme sai neljä ja puoli tähteä viidestä ja maininnan “hyvä ostos“. Erityistä kiitosta sai mittarimme lyömätön hinta-laatusuhde!

Kesän aikana uudistimme MultiMeasure Basic-sarjaamme, ja myös tuulimittarimme saivat kasvojen kohotuksen. Esim. laitteesta saa entistä paremman otteen kumilla pinnoitetun Softtouch-osuuden ansiosta.

Siipipyörä-anemometri BA06, eli entinen BA05, on täydellinen apuväline ilman virtausnopeuksien mittaukseen mm. purjehduksessa, purjelautailussa tai leijaa lennätettäessä.

Laite on erittäin kätevä ja monipuolinen, sillä tuulimittariin voidaan valita eri mittausyksiköitä. Voit mitata tuulen nopeuksia esim. kilometreinä, maileina tunnissa tai solmuina (kn). Voit lukea tuulettimien tai ilmanvaihtojärjestelmien tehon sekä kaasujen virtausnopeuden joko metreinä sekunnissa tai jalkoina minuutissa. Mittaus sujuu myös huonossa valaistuksessa, sillä BA06:n sensorin ohjaama näytön valaistus syttyy automaattisesti.

BA06 –tuulimittarin etuja: :

  • suunnittelu, muotoilu ja valmistus on 100 % Trotec
  • tuulen, ilman tai kaasunvirtausnopeuden helppoa mittausta
  • ihanteellinen hinta-laatusuhde
  • maksimi- ja minimiarvojen näyttö
  • magneettinen siipipyörä
  • automaattinen näytön valaistus
  • sammuu automaattisesti

Vaikuttava hinta ja vaikuttavat 4,5 tähteä viidestä!

Hanki sinäkin suosittu tuulimittarimme entistäkin ehompana ja houkuttelevaan hintaan! Nyt verkkokaupastamme vain 34,94 € sis. Alv:n (ovh 57,25 €)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*