Design-konvektori TCH 1510 E: 1 500 W:n vapaasti seisova tai seinään asennettava laite energiaa säästävällä avoimen ikkunan tunnistuksella ja älykkäällä lämmitysautomatiikalla – jälleen saatavana

Saatavuushälytys! Etkö ole vielä löytänyt edullista vaihtoehtoa kiinteälle lämmitysjärjestelmällesi syyskautta varten? Käytä nyt tilaisuutta hyväksesi, niin kauan kuin tavaraa riittää: Himoittu design-konvektori TCH 1510 E on jälleen saatavana. Ultralitteässä 1 500 W:n lämmittimessä on energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus – ja se vähentää lämmöntuottoa termostaattiohjatussa automaattitilassa, kunnes ikkuna suljetaan jälleen. Kun valittu lämpötila on saavutettu, laite alentaa uudelleen tehoa ja pitää halutun lämpötilan. Aika fiksua – ja säästää melkoisesti energiakustannuksia!

Kun tarvitaan nopeaa ja/tai lisälämpöä, joustavasti seinälaitteena tai rullien päällä siirrettävänä vapaasti seisovana laitteena käytettävissä oleva TCH 1510 E on ylivoimainen verrattuna kiinteisiin lämmitysratkaisuihin. Sen suuri, erittäin tehokas alumiinilämpöelementti, jonka pituus on noin 55 cm, sekä laitteen yläosan aerodynaamisesti muotoillut ilma-aukot jakavat lämmön lyömättömän nopeasti aina 20 m² tai 50 m³kokoisiin tiloihin asti. Olipa kyseessä sitten nykyaikainen asuinympäristö, toimisto, kylpyhuone tai vaikka lämmittämätön talvipuutarha, autotalli tai loma-asunto.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-konvektori TCH 1510 E …

  • muuntaa 1 500 W:n lämmitystehollaan jopa 20 m² kokoiset makuuhuoneet ja asuintilat miellyttävän lämpöisiksi hyvän olon keitaiksi – taatusti ilman kylmiä jalkoja ja aivan yhtä varmasti ilman häiritseviä ääniä tai hajuja. Suojausluokan IP24 mukaisesti sertifioituna laitteena (roiskevesisuojattu) design-konvektoria TCH 1510 E voi käyttää huoletta kylpyhuoneessa, suihkutiloissa tai vastaavissa kosteissa ympäristöissä, joita koskevat erityiset varotoimenpiteet.
  • estää innovatiivisen avoimen ikkunan tunnistuksen ansiosta kalliin energianhaaskauksen: Jos ikkuna avataan, termostaatin ohjaama automatiikka alentaa lämmitystehoa, kunnes ikkuna suljetaan jälleen. Sisälämpötilan automaattinen säätö ja älykäs lämmitysautomatiikka vähentävät lisää muutenkin säästeliään TCH 1510 E:n energian kulutusta. Sillä kun haluttu tavoitelämpötila (0–50 °C) saavutetaan, virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen vasta tarvittaessa lisää lämpöä.
  • on varustettu modernilla ja helppokäyttöisellä säädinpaneelilla, joka näyttää kellonajan ja lämpötilan. Kaikki säädöt, myös yksilöllisten lämmitysohjelmien ohjelmointi, sujuvat mukavasti intuitiivisilla toimintonäppäimillä, ja arvot näkyvä taustavalaistussa digitaalinäytössä.
  • mukavia ominaisuuksia täydentävät lämpötilan ja kellonajan näyttö, kaksi käyttötapaa (automaattinen ja viikko-ohjelma), käyttöpaikan vaihtoa helpottavat tukevat säädettävät jalat, seinäkannatin, käyntituntinäyttö sekä pitkä kaapeli, joka varmistaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Laitteen mukana toimitetaan muuten seinäkiinnike, johon laitteen voi kiinnittää helposti ja poistaa yhtä nopeasti, kun laite halutaan siirtää toiseen paikkaan lattialle.
  • toimii kuten kaikki TCH-sarjan laitteet hyödyntämällä tasaisen konvektiolämmön tehoa ja soveltuu käytettäväksi lähes kaikkialla yksityisessä ympäristössä tai toimistossa: esimerkiksi nopeana korvikkeena vikaantuneelle päälämmitykselle, luotettavana siirtymäkauden lämmityslaitteena ennen lämmityskauden alkamista tai esimerkiksi talvipuutarhojen, autotallien, harrastustilojen tai kellareiden kaltaisten tilojen lämmittämiseen, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen.

Design-konvektori TCH 1510 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään designkonvektori TCH 1510 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 135,41 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*