Lämpö-kosteusmittari BC06 mittaa suhteellisen kosteuden, ilman lämpötilan, kastepisteen ja märkäkuulalämpötilan– jälleen saatavana

Modernia liikkuvaa ilmanston mittausta nykyään: Jälleen saatava lämpö-kosteusmittarissa BOC06:ssa yhdistyvät helppo käyttö yhdellä kädellä ja tarkka mittaustekniikka – se mittaa muutamassa sekunnissa tarkasti ympäristön ilman lämpötilan ja suhteellisen kosteuden asunnoissa, toimistoissa ja varastoissa, laboratorioissa, maatiloilla ja kukka-alalla. Integroitu kastepisteen ja märkäkuulalämpötilan mittaus tarjoavat lisä hyödyllisiä ominaisuuksia rakennuksen ilmaston valvontaan.

Lämpö-kosteusmittarissa on lisäksi kahden mittausarvon näyttö. Voit valita BC06:n automaattisesti valaistuun LCD-näyttöön hetkellisen mittausarvon lisäksi sen minimi- tai maksimiarvon. Voit myös mitata ilmaston muutoksia tilan eri vyöhykkeissä.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpö-kosteusmittari BC06 …

  • vakuuttaa käytännön huomioivalla saksalaisella teollisuusmuotoilulla ja on 100 % Trotecin kehittämä, muotoilema ja valmistama.
  • mahdollistaa erilaisten ilmastotietojen mittauksen samalla laitteella: suhteellinen kosteus, ilman lämpötila, kastepiste ja märkäkuulalämpötila.
  • kaksoisnäyttö lisämittausarvoille.
  • ominaisuuksina minimi- ja maksimiarvo sekä pitotoiminto.
  • varusteina anturin, joka sytyttää näytön valon huonoissa valaistusolosuhteissa, automaattinen virran katkaisu ja jalustakierre.

Lämpö-kosteusmittari BC06 – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpö-kosteusmittari BC06 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 46,83 €, nyt vain 24,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*