UUSI Epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120 palauttaa kiillon – 3600 r/min, 245 mm kokoinen kiillotuslautan ja 4 kiillotustyynyä!

Auton ja moottoripyörän, veneen, kalusteiden tai paketin pinta kiilsi vielä vähän aikaa sitten kuin uusi. Talvisää, UV-säteily ja pelkkä kuluminen nakertavat kiiltoa ja suojaa päivittäin, Kauniiden pintojan arvostajat käyttävät epäkeskokiillotuskonetta PPOS 10‑120 menetetyn kiillon palauttamiseen. Tehokkaalla laitteella se onnistuu nopeasti – 3600 r/min nopeudella ja 245 mm kokoisella kiillotuslautasella. Ergonomisesti muotoiltujen kahvojen luistamattomat pinnat ja erittäin tehokas 6 mm:n epäkeskoliike varmistavat erinomaiset tulokset turvallisesti ja väsyttämättä.

Yleiskäyttöinen PPOS 10‑120 soveltuu epäkeskokiillotuskoneeksi sekä ammattilaisialle että aloittelijoille, joilla ei ole kokemusta pintojen käsittelystä. Kiillotuslautasen epäkeskinen, ellipsimäinen liite ei jätä pintaan rumia hologrammen toisin kuin tavallinen korjauskiillotus. Saavutat loistavia tuloksia ilman aikaisempaa kokemusta, ja lukuisten pintojen käsittely ja hoito sujuu kuin lekitien. Ja mikä parasta: Sarjaan sisältyvistä kiillotustyynyistä voit valita aina sopivan vaihtoehdon pinnan käsittelyyn, vahan/kiillotusaineen levittämiseen ja kiillottamiseen.

Näin se toimii

Epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120 vakuuttaa tehokkaalla nopeudellaan 3.600 min‑1. Kätevällä katkaisijalla pysäytät laitteen tarvittaessa nopeasti. Ellipsimäisesti pyörivä kiillotuslautanen poistaa materiaalia tasaisesi, mutta ei jätä rumia hologrammeja pintaan. Kahvan kummankin puolen luistamattomista pinnoista saa pitävän otteen. Verrattain suuri kiinnotuslautanen, jonka halkaisija on 245 mm, mahdollistaa nopean ja väsyttämättömän työskentelyn.

Viiden metrin kaapeli tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden. Vakiotoimitukseen sisältyy lisäksi kaksi synteettistä kiillotustyynyä kiillottamiseen tai vahan poistoon käsitellyltä pinnalta sekä kaksi tekstiilikiillotustyynyä killotusaineen levittämiseen. Integroitu kuminauha varmistaa kiillotustyynyjen helpon vaihdon ja varman kiinnityksen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokkaan 120 W:n moottori teho pystyy tasaisena myös kuomritettuna.
  • killotuskoneen 3600 kierrosta minuutissa tehostavat kiillotusta.
  • soveltuu ihanteellisesti autojen, veneiden, matkailuvaunujen, moottoripyörien, lattioiden, kalusteiden ja muiden maalattujen hoitoon ja käsittelyyn.
  • suuri kiillotuslautanen Ø 245 mm suurille pinnoilla.

Akkuepäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120 – Merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120 täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,46 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Täydellinen paketti sisältää kiillotuskoneen PPOS 10-120 lisäksi kaksi kaksi froteekiillotustyynyä kiillotustahnan levittämiseen sekä kaksi synteettistä kiillotustyynyä, joilla palautat himmeiden pintojen alkuperäisen killon.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*