Kaasuntunnistin BG40 rekisteröi luotettavasti palavat kaasut ja varoittaa esimerkiksi maakaasu-, metaani- ja propaanivuodoista. Jälleen saatavana!

Tehokasta ennakointia: Kompakti käsimittalaite BG40 on erittäin herkkä ja tunnistaa pienetkin kaasuvuodot alle kahdessa sekunnissa. Kaasuntunnistin (herkkyys <10 ppm) varoittaa vähäisimmästäkin kaasupitoisuudesta näkyvästi, kuuluvasti ja tärinällä – sillä laite on sekä kaasuntunnistin että kaasunvaroitin. Kaasuntunnistin ja varoitin tarvitaan kaikkialla, missä käytetään palavia kaasuja, esimerkiksi maakaasua, metaania, etaania ja propaania. Kaksi toimintoa yhdessä!

Kompaktilla kaasuntunnistimella BG40 tarkastat helposti kodin tai veneen kaasupullot sekä kaasuputkien ja venttiilien tiiviyden. Vakavia onnettomuuksia tapahtuu usein, kun käytetään palavia kaasuja, esimerkiksi maakaasua, metaania, etaania ja propaania. Kaasua vuotaa usein retkikaasusäiliöstä, kaasupulloista ja -putkista tai venttiileistä. BG40, kaasuntunnistimen ja kaasunvaroittimen yhdistelmä on aina turvana.

Edut kertavilkaisulla – kaasuntunnistin BG40 …

  • yhdistetty kaasuntunnistin ja kaasunvaroitin. Kompakti kädessä pidettävä mittalaite, herkkyys < 10 ppm, tunnistaa pienimmätkin kaasuvuodot ja varoittaa kaasupitoisuuksista näkyvästi, kuuluvasti ja värisemällä. Vuotavan kaasun intensiteetti ja alkuperä ilmaistaan voimistuvalla äänimerkillä, jonka taajuus nousee samalla.
  • tunnistaa luotettavasti myös palavia kaasuja, esimerkiksimaakaasun, metaanin, etaanin, propaanin, butaanin, heksaanin, etyleenin, asetaldehydin, formaldehydin, toluolin, P-ksyleenin, asetonin, alkoholin, bensolin, ammoniakin, höyryn, hiilimonoksidin, bensiinin ja rikkivedyn.
  • mittalaite näyttää näytössä alemman räjähdysraja-arvon %:eina: niin kutsuttu Lower Explosion Limit – lyhennettynä LEL – on ilmassa olevan kaasun vähimmäispitoisuus, joka voi johtaa räjähdykseen.
  • puolijoustava 40 cm pitkä sondi mahdollistaa vuotavan kohteen etsimisen ja tunnistamisen myös vaikeapääsyissä tiloissa.
  • ominaisuuksia täydentävät taustavalaistu LCD-näyttö, josta näkee ppm-arvot nopeasti ja helposti myös huonossa valaistuksessa, Softtouch-toimintopainikkeet, automaattinen virran katkaisu, 1/4 tuuman jalustakierre sekä helppo käyttö yhdellä kädellä.

Kaasuntunnistin BG40 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään kaasuntunnistin BG40 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 135,41 €, nyt vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*