Kymmenen hyvää syytä, miksi me Trotecilla rakastamme syksyä. Entä sinä?

Tämä kesä oli todellinen pohjanoteeraus, eikö vain? Ensin koronavirus ajoi meidät etätöihin ja pakotti sen jälkeen vielä monet peruuttamaan hartaasti odotetun lomamatkansa. Sen jälkeen ylitsemme vyöryi helleaalto, joka jätti varjoonsa kaiken viime vuosina kokemamme. Sitä seurasivat päiväkausia kestävät, koko maan kattavat rajuilmat sateineen ja ukkosmyrskyineen. Mutta nyt kolmas vuodenaika lähestyy nopein askelin, ja tiedämme mitä odottaa: Lämpötilat tosin laskevat, mutta tuovat mukanaan syksyn raikkauden. Myös päivät lyhenevät, mutta samalla luonto hehkuu kirkkaissa väreissä. Lyhyesti sanottuna: rakastamme syksyä! Ja sille on olemassa kymmenen hyvää syytä. Vähintään!

Mikään muu vuodenaika ei kutsu samalla tavoin istumaan kodikkaasti iltaa takan ääressä, askartelemaan yhdessä tai lukemaan ääneen perhepiirissä. Sillä onnistuneet syksyn juhlat, kuten Martinpäivä, Halloween ja myös joulu, vaativat asianmukaisen suunnittelun ja valmistelun. Raikas syystuuli houkuttelee ulos lennättämään leijaa, ja myös kastanjoita on hauska etsiä. Yhdessä syksyisten lehtien kanssa niistä voi tehdä tunnelmallisia koristeita ruokapöytään tai askarrella suloisia kastanjahahmoja. Ja kotona voit tehdä olosi mahdollisimman mukavaksi nauttimalla kupillisen herkullista kuumaa teetä.

Sillä syksyllä …

… alkaa teekausi!

Kuuma tee maistuu jokaiselle, joka palaa antoisalta patikkaretkeltä syksyisessä metsässä. Tai hieman palellen rasittavalta ostosreissulta kaupungista. Sillä tee tekee ihmeitä; olipa kyseessä sitten valkoinen, vihreä tai musta tee, piparminttu-, inkivääri- tai eksoottinen hedelmätee. Tärkeää on vain, että se on kuumaa – ja keitetty todella puhtaasta, mikrobittomasta vedestä. Tämän takaa Trotecin SecoSan-tikku, jonka hopeaionit suojaavat luotettavasti astioissa olevaa vettä mikrobeilta ja levältä jopa 6 kuukauden ajan.

… alkaa myös askartelukausi!

Anna mielikuvituksesi lentää – kaikki on mahdollista. Miten olisi esimerkiksi kastanjaukko, vanhoista räsyistä valmistettu käsinukke tai vaikkapa itsetehty Halloween-puku? Lisäksi on aika käydä käsiksi kaikkeen, mikä on rikkoutunut kesän aikana ja laitettu odottamaan myöhempää korjaamista. Edellytyksenä on tietenkin, että käytettävissä on intohimoisille askartelijoille suunniteltu yleisase: Trotecin PGGS-sarjan kuumalimapistooli plus kätevät kuumaliimatikkumme! Mottomme kuuluu: liimattu on ja pysyy!

… on aika nauttia kodikkaasta lämmöstä!

Pehmoinen viltti löytyy kaapista ja lämmityslaite Trotecilta. Sillä rehellisesti sanottuna: Jos olet aito vilukissa, ei paksuimpaankaan vilttiin kääriytyminen auta pitämään kylmää loitolla. Ja muillekaan ei pieni lisälämpö tee varmastikaan pahaa heidän kuunnellessaan jäätävän sateen ropinaa ikkunaa vasten. Hyvä, että Trotecilta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin lämmityslaitteita koskeviin vaatimuksiisi. Vakuutu itse!

… on aika askarrella lyhtyjä!

Kuka voisikaan kuvitella Martinpäivän lyhtykulkuetta ja siihen kuuluvaa laulua ilman asiaankuuluvia soihtuja ja lyhtyjä? Oikeanlaisen lyhdyn valmistamiseen tarvitset pahvin ja paperin lisäksi vain Trotecin PTNS-sarjan akkunitojan. Rajattomat käyttömahdollisuudet, ilman häiritseviä johtoja, ihanteellinen erilaisiin kodin kiinnitystarpeisiin – akkunitojamme on arvokas ja luotettava apuväline erilaisiin koristelu- ja kiinnitystöihin.

… ulkoilmaelämä jatkuu terassilla!

Totta, päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Mutta se ei ole mikään syy tyhjentää terassia ja kadota olohuoneeseen. Trotecin infrapunalämmittimien avulla voit pidentää terassilla oloaikaa muutamalla tunnilla. Modernit infrapunalämmittimemme eivät ole ainoastaan nopeita, vaan myös taloudellisia, ja niillä lämmität kätevästi välittömän ympäristösi. Koska ne muuntavat suuren osan käytetystä energiasta suoraksi lämmöksi, ne ovat täydellisiä varalämmityslaitteita – ja soveltuvat optimaalisesti joka paikkaan, missä tarvitaan paikallista lämpöä.

… on aika nauttia hyvästä kirjasta!

Mitä iloa on sateisesta ja kylmästä syyspäivästä? Voit esimerkiksi pysyä hyvällä omallatunnolla sisällä ja käydä käsiksi kirjaan, jonka olet halunnut lukea jo pitkään. Tee olosi mahdollisimman mukavaksi – esimerkiksi Trotecin TIH-sarjan infrapunalevyjen äärellä. Infrapunalevyissämme uusin lämmitysteknologia yhdistyy hienostuneeseen muotoiluun. Käytettiinpä niitä askarteluhuoneessa, liikuntatiloissa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa: mikään muu lämmitysratkaisu ei lämmitä yhtä energiatehokkaasti.

… laitetaan tuli takkaan!

Vihdoinkin: takkatuli saa jälleen räiskyä ja iltaisin on muutakin katsottavaa kuin televisio. Mutta polttopuun jäännöskosteuden pitäisi olla vain 15 %, kun se toimitetaan. Jos puu on liian kosteaa, noin kolmasosaa arvokkaasta lämmitysenergiasta ei voida käyttää huoneen lämmitykseen, vaan se kuluu polttoaineessa olevan veden haihduttamiseen. Jotta saisit selville, onko polttopuu käyttökelpoista, voit käyttää Trotecin yhtä tarkkaa kuin kätevääkin kosteudenmittauslaitetta.

… paperileijat nousevat aina korkeammalle ja korkeammalle!

Kukapa ei olisi kokenut sitä nuoruudessaan tai vielä tänäänkin lastensa kanssa: Astelet iloisin mieli leija kainalossa kohti mäen lakea. Ja yhtäkkiä on aivan tyyntä. Ei tuulenhenkäystäkään! Trotecin ilmavirran mittauslaitteen, niin sanotun anemometrin avulla sinulla on aina homma hanskassa ja tiedät etukäteen, onko ”ilmavirta” riittävä, ja onko sen voimakkuus sopiva. Siirrettävät ilmavirran mittauslaitteet ovat heti käyttövalmiita ja näyttävät mittausarvot selkeässä muodossa suurella, valaistulla näytöllä. Näppärä käyttö ja joustavat käyttömahdollisuudet ovat luonnollisesti taattuina Trotecin mittauslaitteissa.

… teemme autosta talvenkestävän!

Syksyllä on taas edessä vuorossa autonrenkaiden vaihto. Muistat varmasti kultaisen säännön, jonka mukaan talvirengasaika kestää lokakuusta pääsiäiseen. Jos koska renkaat on vaihdettava jälleen keväällä, suosittelemme hankkimaan muun muassa tätä varten Trotecin PCPS-sarjan kompressorin. Sillä jotkut työt onnistuvat edelleenkin parhaiten korkean paineen alaisena. Kompressori kuuluu myös korjaamon perusvarustukseen, eikä saisi puuttua yhdestäkään korjaamosta tai autotallista. Voit myös valita vapaasti, haluatko mieluummin verkkovirralla toimivan vaiko akkukäyttöisen mallin.

… joulu on jo melkein ovella!

Myös tämä syksy tulee kiitämään ohi nopeammin kuin uskommekaan. Pian joulupukin reestä kuuluukin jo ”HoHoHo” – ja me olemme jälleen kerran täysin valmistautumattomia. Mutta ei tänä vuonna. Tällä kertaa teemme ison solmun hiiren ympärille ja keräämme innokkaasti lahjaideoita Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*