Kuutiomainen asennusteltta 250 K: suuri pohja ja korkea katto monipuoliset käyttömahdollisuudet – jälleen saatavana

Tässä on ratkaisu suojattuun ja turvalliseen työskentelyyn – epätoivotuista sääilmiöistä, esimerkiksi sateesta, tuulesta ja kylmästä riippumatta. Telttakangas on laadukasta pölyesteriä ja kestävät lasikuituiset tukikepit – pystytys ja purkaminen sekunneissa. Kuutiomainen teltta, jonka suuri pohja ja riittävän korkea katto mahdollistavat työskentelyn ja seisomisen teltassa. Lyhyesti: asennusteltta 250 K on jälleen saatavana. Oli jo aikakin – kuten lukuisat asiakaskyselyt meille kertovat!

Asennusteltta 250 K soveltuu mitä erilaisimpiin tarkoituksiin: Olet suojassa, kun kohteena on sähkökaappi, jätevesipumppu tai syvä kaivanto. Mukavan telttakuution pystytys muutamassa sekunnissa on erityinen etu. Muita etuja ovat optimaalinen suoja sateelta ja kylmältä, helppo puhdistaminen ja kuljettamista helpottava pieni paino.

Edut yhdellä silmäyksellä – asennusteltta 250 K …

  • tehokas suoja sateelta ja kylmältä, kaikki vetoketjut on lisäksi suojattu tarrakiinniteisillä nauhoilla. Mukana näkyvyyttä parantavat heijastinnauhat!
  • valmistettu laadukkaasta polyesteritelttakankaasta, tukikepit lasikuitua.
  • vakuuttaa huolellisella työn laadulla, käytännössä huoltoa tarvitsemattomilla komponenteilla sekä vähäisellä kulumisella ja pitkäikäisyydellä.
  • suuri pohja ja korkea katto: pituus: 250 cm, leveys: 250 cm, korkeus: 200 cm – paino noin 27 kg.
  • toimitukseen sisältyy kuljetuslaukku.
  • pyynnöstä saatavana yksilöllisiä kokoja, Corporate Design -malleja ja muita lisävarusteita. Ota yhteyttä!

Asennusteltta 250 K – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään asennusteltta 250 K ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 1 072,60 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*