Design-konvektori TCH 2311 E: sähköä säästävä, termostaatin ohjaama lämmitys, kolme tehoa 2300 W:iin asti ja turbopuhallin – taas saatavana

Nyt hyödyt jokaisesta käyttämästä jäävästä kilowattitunnista. Syksy tulee kuitenkin ja sen myötä selvästi kylmemmät päivät. Siksi Trotec auttaa säästämään, ja taas saatava design-konvektori TCH 2311 E pitää kylmän poissa ainakin omasta kodistasi.Todella edullista lämpöä – hankintahinta on ilahduttava edullinen ja sähköä kuluu vähemmän, sillä portaaton termostaatti auttaa pitämään kustannukset kurissa. Kaikki helposti ohjattavissa kaukosäätimellä: kolme tehoa 2 300 wattiin asti tottelevat käskyjäsi, samoin turbopuhallin, kun kotoisaa lämpöä on saatava nopeasti!

Tyylikkään mattamustassa kuplakuvioisessa TCH 2311 E:ssä on kolmiportaisesti säädettävä 2 300 watin lämpövastus ja energiaa säästävä termostaattiohjaus. Laadukkaasti varustettu lämmitin lämmittää enintään 27 m² tai 67 m³ kokoisen tilaat asteen tarkkuudella haluttuun lämpötilaan 5 … 37 °C. Mikäli kaipaat lämpöä nopeasti kapeassa konvektorissa on erikseen käynnistettävä turbopuhallin, joka nopeuttaa ilman kiertoa ja lämmön jakautumista.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-konvektori TCH 2311 E …

  • pitää pidempään lämpimänä: 690 mm leveä konvektori lämmittää huoneen nopeasti ja kestävästi hyvää tekevällä 2 300 watin konvektiolämmöllä.Kolme tehoporrasta (1 000 W, 1 300, 2 300 W) sekä turbopuhallin.
  • vakuuttaa kokonaisuutena: kompaktin konvektorin mukavuus on laiteluokan kärjessä. Lämpötila-anturi säätää lämpötehoa esiasetetun tavoitelämpötilan mukaan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois, kunnes lämmitystä tarvitaan taas.
  • kertakatseella: Modernista ohjaustaulusta näet tavoitelämpötilan ja todellisen sisälämpötilan. Laitetta voi säätää joko omilla painikkeilla tai kaukosäätimellä.
  • lämmittää tarkasti: Ohjelmoitava katkaisin mahdollistaa virran automaattisen katkaisun, kun ennalta valittu aika 1 tunnista 24 tuntiin on päättynyt.
  • aina turvallinen: TÜV:n testaamissa suojausluokan IP20 lämmittimissä on turvallisuuden ja pitkän käyttöiän varmistava ylikuumenemissuoja.  Käytännölliset kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen ja suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.
  • käyttömahdollisuudet ovat myös monipuoliset: keskeytyneen päälämmityksen nopea korvaaminen, luotettava siirtymäajan lämmitys ennen lämmityskauden alkua tai lämmitys huoneissa, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen. Monikäyttöisten lämmittimien käytettävyyden täydentää pakkasvahtitoiminto, joka suojaa lämmittämättömiä tiloja jäähtymiseltä ja jäätymisvaurioilta.

Design-konvektori TCH 2311 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-konvektori TCH 2311 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*