Korkea teho, alhainen hinta

tro_blog_dh95s_banner

Jos vaadit teollisuuskuivaimilta parasta laatua, et voi säästää hinnasta. Paitsi nyt Trotecilla! Meillä on tällä hetkellä varastossa useampi kappale esittelymalleja teollisuuskuivaimesta DH 95 S. Saat siis parasta tehoa varastohallien kuivanapitoon erittäin edulliseen hintaan.

Esittelymalleja on nimensä mukaisesti käytetty vain esittelytarkoitukseen, eli ne ovat käyneet vain muutaman tunnin – jos sitäkään. Tästä huolimatta laitteet on tarkistettu huolellisesti ennen myyntiin ottamista.

Korkea teho, alhainen hinta

Teollisuuskuivain DH 95 S kuivaa tehokkaasti ja on erittäin helppohuoltoinen ja -käyttöinen. Tämä ammattimainen kuivaaja tarjoaa ihanteellisen suojan kosteutta ja korroosiota vastaan, varsinkin teollisissa prosesseissa. Kestävä ja luotettava laite poistaa kosteutta jopa 130 litraa päivässä, ja sen integroitu, kuumakaasutekniikalla toimiva sulatusautomatiikka takaa käyttäjälle jatkuvan kuivauksen ilman sulatustaukoja. Valittavana on joko jatkuva käyttö tai hygrostaatin ohjaama automaatinen kuivaus kosteusprosentin mukaan. Erityisen kätevää on sisäänrakennettu lauhdevesipumppu, joka poistaa lauhdeveden jopa useamman kerroksen kautta.

Hintahaukat huomio

Teho ja ominaisuudet ovat ihanteelliset – ja hinta lähes täydellinen. DH 95 S on nyt saatavilla esittelymallina erittäin edulliseen hintaan. Laitteita on nimensä mukaisesti esitelty ainoastaan näyttelytiloissamme, joten ne ovat täysin uuden veroisia. Ennen myyntiin ottamista ne on huolellisesti tarkistettu, ja niillä on vuoden takuu!

Edut – todellinen diili

  • Tehokas kosteudenpoisto, 130 litraa/päivä
  • Erittäin helppohuoltoinen ja –käyttöinen rakenne
  • Helposti siirrettävissä pienen kokonsa, keveytensä ja kuljetuspyöriensä ansiosta
  • Parasta laatua esittelyhintaan sekä vuoden takuu

Kurkista Trotecin verkkokauppaan ja löydä diilisi! Teollisuuskuivain DH 95 S esittelymallina

hintaan 1 295,12 € sis. Alv:n! (ovh 2 480,00 € ) Määrä on rajoitettu, joten nopein kuivaa edullisimmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*