Kunnon vettä, kunnon juoksutreeni

tro_blog_secosan-joggen_banner

Kesällä on yleensä lämmintä, jolloin juoksutreenisi takkuaa. Se johtuu usein siitä, että juostessasi kuumalla hikoilet paljon ja menetät samalla nestettä. Koska veren vesipitoisuus on enemmän kuin 80 prosenttia ja sitä haihtuu hikoillessa, on riittävä nesteensaanti urheilijan A ja O. Tämä hoituu parhaiten tavallisella hanavedellä yhdessä Trotecin SecoSan Stickin kanssa.

Jotta treeni sujuisi, on kehon nestetasapainon oltava kunnossa. Varsinkin kesäkuumalla hikoilee paljon juostessaan, ja verestä poistuu paljon vettä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että veri kuljettaa vähemmän happea lihaksiin. Huomaat sen juostessasi: juoksu ei suju, olo on uupunut ja päänsärkykin vaivaa. Nestepula!

Näin kehosi jaksaa

Kun pidät huolta kehostasi, saat jotain itsekin: tunnet olosi terveeksi ja saavutat tavoitteesi juoksutreeneissä. Jos juoksutreeni ei kestä tuntia kauempaa, pelkkä kaloriton vesi riittää. Kehon tallentamat hiilihydraatit riittävät tähän suoritukseen. Mikäli treeni kestää kauemmin, kannattaa tarttua urheilujuomaan, sillä niiden sisältämät hiilihydraatit antavat lisäenergiaa.

Aina valmiina

Parasta on se, että ”energiajuomasi” on aina saatavilla. Ei muuta kuin vesihana auki ja vesipullo sen alle. Vesi pysyy pitkään kirkkaana ja raikkaana, kun säilytät sitä Trotecin SecoSan Stickin kanssa. Myös pulverimuotoisen energiajuoman voi sekoittaa SecoSan-veteen.

Niin yksinkertaista mutta tehokasta

Pieni SecoSan-Stick pitää veden kauan puhtaana itiöistä. Kapseli on pieni hopeaionitallentaja, joka torjuu tehokkaasti itiöitä ja bakteereja. SecoSan Stick luovuttaa vain sen verran hopeaioneja, kuin on tarpeellista. Ei enemmän eikä vähemmän – lisäksi täysin ilman kemikaaleja. Luonnollisen raikasta ja puhdasta vettä, ja luonnollisesti menestystä juoksutreenissä!

Pulloon vain

Vesinautintoa juoksulenkille, näin se käy: täytä ennen treeniä vesijohtovettä pulloon ja lisää sinne yksi SecoSan Stick. Maistat, näet, tunnet eron. Varmista itsellesi miellyttävä juoksutreeni – tilaa säästöpaketissa olevia SecoSan Stickejä! Esim SecoSan Stick 1 pitää puhtaana 0,7 litraa vettä ja on kolmen kappaleen erikoistarjouksessa hintaan 9,94 € tai SecoSan 2, joka pitää puhtaana kaksi litraa vettä, on tuplapakkauksessa samaten hintaan 9,94 €. Kurkista kauppaamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*