Koronavirus: Ylioppilaskirjoitukset – ilman kostutus vähentää tarttumisvaaraa

Tämänvuotisten ylioppilaskirjoitusten ajankohtaa harkitaan kaikkialla Saksassa. Nordrhein-Westfalenissa on nyt päätetty siirtää noin 90 000:n kokelaan kirjoituksen kolmella viikossa toukokuun 12. päivään. Suurimmat optimistitkaan eivät varmaankaan usko, että koronavirus olisi voitettu siihen mennessä. Tarttumisvaaraa on kuitenkin vähennettävä kirjallisten ja suullisten koejaksojen aikana. Tehokas ilman kostutus on yksi todistetusti parhaista keinoista.

Tiedämme tieteellisten tutkimusten perustella, että sisäilman suhteellisen kosteuden pitäminen 40 – 60 %:ssa rajoittaa osaltaan SARS-CoV-2:n leviämistä ja säilymistä rakennuksissa. Sillä noin kolme neljännestä virushiukkasista on infektiokykyisiä vielä tunnin kuluttua, kun ilmankosteus on enintään 23 prosenttia. Kun kosteus on noin 43 prosenttia, infektiokykyisten hiukkasten osuus laskee noin viidennekseen, koska ne sitovat vettä ja laskeutuvat painavampia nopeammin maahan. Mitä kosteampaa ilmaa, sitä huonommin viruksille käy! Tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 40 prosentin ilmankosteus tuhoaa yskittyjä influenssa-, flunssa- tai koronaviruksia muutamassa minuutissa.

Tehokas ilman kostutus vähentää infektio- ja tartuntariskiä.

Hygrostaattiohjatut B-sarjan Trotec-ilmankostuttimet ja AW-S-sarjan ilmanpesurit säätävät ilmankosteuden optimaalisesti ja puhdistavat ilman. Ajattomasti muotoillut laitteet sopivat jokaiseen koulun huoneeseen, tarvitsevat vähän huoltoa ja ovat hankintahinnaltaan edullisia. Tärkeimmät valintakriteerit oikealle laitteelle ovat huoneen koko ja laitteen kostutuskyky.

Ilmankostutin B 400

Suuriin tiloihin tarkoitetun levyilmankostuttimen haihdutusteho on suuri ja se on taloudellinen jatkuvassa käytössä. Sen hygrostaattiohjattua ilmankosteuden säätöä täydentää pyörivä haihdutushuopa, joka lisäksi puhdistaa ilmaa. Laitteen käyntiääni on miellyttävän hiljainen ja se kuluttaa vähän energiaa.

Haihduttavat ilmankostutin B 24 E ja ilmankostutin B 25 E

Tämän lisäksi tarjoamme B-sarjassamme kattavan valikoiman erilaisilla toiminnoilla varustettuja ja modernisti muotoiltuja sähköisiä ilmankostuttimia. Kompakteista peruslaitteista malleihin, jotka soveltuvat myös suuriin tiloihin tai joiden avulla voit levittää huoneilmaan miellyttäviä tuoksuja tuoksuöljyä käyttäen. Tarjoamme joka tarpeeseen sopivan haihduttavan ilmankostuttimen.

Ilmapesuri AW 10 S

Helppohoitoinen 3 in 1 -laite ilman kostuttamiseen ja puhdistamiseen. Ilmanpuhdistin puhdistaa ja kostuttaa huoneilman ilman suodatinmattoja. Ilmanpuhdistin sitoo myös esim. siitepölyä, eläinten karvoja, huonepölyä ja integroidulla plasmatoiminnollaan lisäksi epämiellyttäviä hajuja. Vähän huoltoa tarvitseva laite on erittäin helppo avata täyttöä ja puhdistamista varten.

Ilmapesuri AW 20 S

Yhdistelmäanturin ja HEPA-suodattimen 3 in 1 -laite varmistaa aina hyvän huoneilman optimaalisen kosteuden. Laite soveltuu erinomaisesti allergikoille: Ilmapuhdistimen aktivoitava HEPA-suodatin poistaa ilmasta luotettavasti huonepölyn, siitepölyn tai eläinten karvat, mutta myös pienimmät pölyhiukkaset, allergeenit tai homesieni-itiöt.

Ammattilaatuista ilman laadun hallintaa – Trotecin merkkilaatua

Tutustu perusteellisesti etuihin, joita ilmanlaadun hallintalaitteemme sinulle tarjoavat. Ja hyödy lisäksi myös ajankohtaisista tarjoushinnoistamme, sillä saat Trotec-merkkituotteet huippuhintaan:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Osta tai vuokraa – Trotec toimittaa sopivan ilmankostuttimen

Riippumatta siitä, haluatko vuokrata Trotec-ilmankostuttimen lyhytaikaisesti tai ostaa sen pitkäaikaiseen käyttöön – laitteita on aina saatavissa Trotecin varastosta.

  • Laitteen ostaminen: Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita meille numeroon +49 2452 962-400.
  • Laitteen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen – sähköpostitse osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*