Koronavirus: TAC-ilmanpuhdistimet pitävät likaantuneen huoneilman sisällä alipaineen avulla – yksittäisissä eristyshuoneissa tai kenttäsairaaloiden kaltaisissa suurissa tiloissa

Singaporen miljoonametropolin hallinnolle oli jo kauan ollut selvää, että heitä kohtaa jonakin päivänä koronaviruksen kaltainen maailmanlaajuinen pandemia. Niinpä kaupunkivaltio olikin valmistautunut tähän päivään X erittäin huolellisesti. Siellä tartunnan saaneet ihmiset esimerkiksi sijoitetaan yksittäisiin eristyshuoneisiin, jotka on varustettu sulkutilalla. Alipaine ja erikoissuodattimet estävät likaantuneen ilman ulospääsyn. Myös me tarjoamme tämän tehokkaan tavan eliminoida lähes kaikki tartuntariskit – H14-suodattimilla varustettujen TAC-ilmanpuhdistimiemme muodossa.

Jos kaupunki tai kunta käyttää väliaikaisesti tiettyjä tiloja tai tilapäissairaaloita tartunnan saaneiden kansalaisten vastaanottamiseksi, olisi tehtävä kaikki mahdollinen viruksen leviämisen estämiseksi. Tämä koskee yhtä lailla yksittäiseristystä kuin myös tilanteita, joissa voimistelu- tai urheiluhalleja käytetään useiden tartunnansaaneiden hoitamiseen. Suosittelemme molemmissa tapauksissa Trotecin ammattimaisen TAC-ilmanpuhdistimen käyttöä. Ammattimaiset ilmanpuhdistimet on suunniteltu teholuokasta riippuen joustavasti hallittavissa olevaan alipaineen ylläpitämiseen suurissa tiloissa ja niiden virusten suodatuskyky on vakuuttava luokan H14 suurtehosuodattimien ansiosta.

Yksittäisen eristyshuoneen tai hallin oven luo tehdään sulkualue esimerkiksi muoviverhon avulla. Sitä käytetään nopeaan ja turvalliseen osastointiin, ja se voidaan silti avata pääsyä varten. TAC-ilmansuodatin asennetaan sopivan letkun avulla, joka liitetään imupuolelle, eristysalueen ulkopuolelle. Kontaminoituneen alueen ulkopuolella olevan liitännän avulla tuotetaan sisäpuolelle alipaine, joka estää viruksia ja muita taudinaiheuttajia leviämästä viereisille alueille tai huoneisiin.

Järjestelmä soveltuu käytettäväksi erityisesti tilapäissairaaloissa, joita on perustettu tällä hetkellä muun muassa sisäoppilaitoksiin, hotelleihin tai asuntoloihin ja joissa on tarkoitus estää taudinaiheuttajien leviäminen yksittäisistä huoneista käytäviin tai muihin huoneisiin.

Potilaiden, työntekijöiden ja hoitohenkilöstön tehokas suojaus

H14-suspensioainesuodattimella varustetun TAC-ilmanpuhdistimen käyttö laskee riskin saada tartunta huoneilmassa leijailevista taudinaiheuttajista lähes nollaan. Tarkasti sanottuna H14 HEPA -suurtehosuodattimen suodatustehokkuus on 99,995 % ja läpäisyaste 0,005 %, Tämä tarkoittaa käytännössä: TAC-ilmanpuhdistimen H14-suodatus poistaa 100 000:sta ilmassa leijuvasta mikrohiukkasesta tehokkaasti 99 995 hiukkasta! H14-suurtehosuodattimia käytetään ensiluokkaisten suodatusominaisuuksien vuoksi esimerkiksi leikkaussalien tai muiden hygieenisesti vaativien tilojen puhtaan ilman tuottamiseen.

Osta tai vuokraa – Trotec toimittaa sopivan TAC-ilmanpuhdistimen

TAC-ilmanpuhdistin, esimerkiksi TAC 750 E, TAC 1500, TAC 1500 S, TAC 3000, TAC 5000 tai TAC 6500 suodattaa sisäilmasta tehokkaasti virukset, pölyt, hajut ja siitepölyt, jotka kiusaavat erityisesti allergikkoja. Riippumatta siitä, haluatko vuokrata Trotecin ilmanpuhdistimen lyhytaikaisesti tai ostaa sen pitkäaikaiseen käyttöön – laitteita on aina saatavissa Trotecin varastosta.

  • Laitteen ostaminen: Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita numeroon +49 2452 962-400.
  • Laitteen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*