Design-ilmanjäähdytin PAE 50: kätevä 4-in-1-ilmanjäähdytin IF Design Award 2018 -palkinnon voittaja – jälleen saatavana

Viimeinkin jälleen saatavilla oleva design-ilmanjäähdytin PAE 50 pelastaa päivän niin tukahduttavan kuumassa toimistossa kuin hiostavissa kotioloissakin. Sen tyylikäs muotoilu on palkittu arvostetulla IF Design Award 2018 -palkinnolla ja sen sisäiset arvot takaa Trotecin merkkilaatu. Hyödy kätevän 4-in-1-ilmanjäähdyttimen miellyttävästä jäähdytystoiminnosta, virkistävästä ilmanraikastuksesta, hyvää tekevästä ilman kosteutuksesta sekä tehokkaasta ionisaattoriin perustuvasta ilmanpuhdistuksesta – kuten myös pienemmästä virusten leviämisriskistä ilmankosteuden noustessa 50 prosenttiin!

Design-ilmanjäähdytin PAE 50 tuo miellyttävää raikkautta sisäilmaan puhtaalla luonnollisella haihdutusviileydellä. Ilmanjäähdyttimessä on tilava 20 litran vesisäiliö, sen ilmamäärä on vaikuttavat 750 m³ tunnissa ja se haihduttaa peräti 2 litraa vettä tunnissa, niin että laite tuottaa jopa 10 tuntia jäähdyttävää ilmaa, ilman että siihen on lisättävä vettä. Ja mikä parasta: syksyllä ja talvella ilmanjäähdytin toimii luotettavana ilmankostuttimena kuivaa lämmitysilmaa vastaan. Asiantuntijat korostavat, että pystymme vähentämään virusten tarttumisriskiä nostamalla rakennusten ilmankosteuden noin 50 prosenttiin.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – design-ilmanjäähdytin PAE 50 …

  • alentaa huoneen lämpötilaa luonnollisella haihdutusviileydellä (Honeycomb-teknologia), voit myös lisätä jäähdytystehoa käyttämällä  toimitukseen sisältyvää neljää kylmäakkua tai lisäämällä veteen jääpaloja.
  • on varustettu neljällä puhallusteholla, niin että sitä voidaan käyttää myös raikastavana tuulettimena jäähdytystoimintoa käyttämättä.
  • takaa ilman tasaisen jakautumisen automaattisella Swing-toiminnolla, jolloin laitteen sisäiset pystysuuntaiset ritilät kääntyvät jatkuvasti edestakaisin. Ulommat vaakasuuntaiset ritilät voidaan sen sijaan säätää käsin, niin että ilmavirta voidaan ohjata tarpeen mukaan eteen, ylös tai alas.
  • vakuuttaa mukavuustoiminnoillaan, kuten ajastintoiminto, luonnontuulitila, tuoksuöljydiffuusori ja ionisaattori. Voit käyttää kaikkia toimintoja vaivattomasti kaukosäätimen avulla istuimeltasi käsin.
  • on kooltaan kompakti ja helposti ja nopeasti siirrettävissä paikasta toiseen, sillä siinä on pohjaan integroidut kuljetuspyörät ja ergonomisesti muotoillut kädensijat kiinnipitämistä varten.

Design-ilmanjäähdytin PAE 50 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanjäähdytin PAE 50 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,55 €, nyt vain 199,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*