Koronavirus: ’pois suodatettu’ – TAC-sarjan kaikkien ammattilaisilmanpuhdistinten luokan H 14 uudella suurtehosuodattimella

Luokan H 14 HEPA-suurtehosuodattimet mahdollistavat tehokkaan koronavirussuodatuksen! Tämä on hyvä uutinen, joka saa kaikki ammattilaiset huokaisemaan helpotuksesta. Suurtehosuodattimet poistavat 0,1 µm kokoiset hiukkaset – 0,12 – 0,16 µm kokoisella koronaviruksella ei ole mahdollisuuksia. Tämäkin virus ei liiku sisäilmassa yksinään, vaan selvästi suurempana pisara-aerosolina. Ja mikä parasta: H14-suodattimet ovat pian saatavana kaikkiin TAC-sarjan ilmanpuhdistimiin.

Viruskannat, esimerkiksi pelätty SARS-CoV, MERS-CoV tai nyt liikkeellä oleva uusi koronavirus SARS-CoV-2 ovat kooltaan toisiaan vastaavia. Ajankohtaiset tutkimukset määrittelevät koronaviruksen hiukkaskooksi 0,12 – 0,16 µm. Virukset ovat siten niin sanotusti helppo saalis HEPA-suodattimelle, jolla on luokan H14 sertifiointi: Ne erottavat valtavat 99,995 % hiukkasista, joiden koko on 0,1 – 0,2 µm. Tämä tarkoittaa, että 100 000 hiukkasesta vain 5 läpäisee H14-suodattimen. Tärkeää tietää: Koronaviruskaan ei lentele yksinään tilassa, vaan se vapautuu yskittäessä tai aivastettaessa niin kutsuttuna ’aerosolina’. Tällainen aerosoli koostuu kiinteiden ja nestemäisten suspensiohiukkasten, kaasujen ja vesihöyryn seoksesta.

Vielä parempi kuin ’TAC’ – TAC-ammattilaisilmanpuhdistimet, joissa on H14-suodatin

Luokan H14 suodattimia käytetään tehokkaan erottamisasteen vuoksi esimerkiksi leikkaussalien puhtaan ilman tuottamiseen tai tietokonesirujen äärimmäisen herkässä tuotannossa. H14-suodatinluokkaon heti saatavana TAC-ammattilaisilmanpuhdistimiin kulutustarvikkeena näihin TAC-sarjan laitteisiin virusten suodattamiseksi (voidaan asentaa H13-kiintoainehiukkassuodatinlokeroon):

Kaikki H14-suodattimet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, jotka ovat pakollisia suodatettaessa erityisesti bakteereja ja viruksia:

  • jokaisen suodatin tarkastetaan ja saa oman sarjanumeron
  • tarkastuspöytäkirjasta on kaksi kopiota sertifikaattina jokaisessa suodatinpakkauksessa
  • asiakas voi tallentaa todistuksen alkuperäisen kappaleen ja kiinnittää kopion tarvittaessa laitteeseen.
  • suodattimet tarkastetaan EN 1822 ja DIN EN 60335-2-69 mukaisesti

Miksi H14-suodatin on teholtaan ylivoimainen verrattuna H13-suodattimeen?

Suodattimien sopivuus virusten suodattamiseen alkaa periaatteessa luokasta H13. H14-suodattimet erottavat hiukkaset kuitenkin tehokkaammin. Suodatinluokkien H13 ja H14 välinen ero perustuu erottamisen laatuun, jotka kutsutaan myös erotusasteeksi. Se todetaan testiaerosolilla.

  • H13-suodattimen on erotettava yhteensä enemmän kuin 99,95 % kaikista hienoista suspensioaineista, joiden halkaisija on alle 1 µm (0,001 mm). Tällainen erotusaste on täysin riittävä useimpiin käyttötarkoituksiin kodeissa, vastaanotoilla tai liiketiloissa.
  • H14-HEPA -suodattimet, joilla on luokan H14 sertifiointi, erottavat yli 99,995 % kaikista hienoista suspensioaineista. H14-luokan erotuskyky on siis 10-kertainen verrattuna H13-suodattimiin. Tämän luokan suodattimet ovat siksi, niin kuin edellä todettiin, järkeviä esimerkiksi tuotettaessa puhdasta ilmaa leikkaussaleihin,

’Suodata pois’ koronavirukset – Trotecin innovatiivisten ratkaisujen avulla

Tutustu laajasti kaikkiin etuihin, joita Trotecin ilmanlaadun hallinta TAC-sarjan ilmanpuhdistimilla tarjoaa. Ja hyödy lisäksi myös ajankohtaisista H14-suspensioainesuodattimien tarjoushinnoistamme – nyt Trotec-kaupassa!

Voit tietenkin myös vuokrata TAC-sarjan laitteita. Tällöin lähetä sähköpostia info@tkl-rent.net vuokrauskeskuksellemme TKL tai soita numeroon +49 2452 962-160 .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*