Koronavirus: Luokan H 14 suurtehosuodatin kaikkiin TAC-sarjan ammattilaisilmanpuhdistimiin – viimein saatavana

Vihdoinkin hyviä uutisia: luokan H 14 -HEPA-suurtehosuodattimet ovat saapuneet ja viimeinkin toimitettavissa. Näillä suodattimilla varustetuista TAC-sarjan ammattimaisista ilmanpuhdistajista tulee yksi tehokkaimmista aseista SARS-CoV-2-virusta vastaan. Sillä nämä suurtehosuodattimet poistavat 0,1–0,2 µm kokoiset hiukkaset – 0,12 – 0,16 µm kokoisella koronaviruksella ei näin ole mitään mahdollisuuksia! Varsinkin, koska virushan ei lennä sisäilmassa yksinään, vaan selvästi suurempana pisara-aerosolina.

Viruskannat, esimerkiksi pelätty SARS-CoV, MERS-CoV tai nyt liikkeellä oleva uusi koronavirus SARS-CoV-2 ovat kooltaan toisiaan vastaavia. Ajankohtaiset tutkimukset määrittelevät koronaviruksen hiukkaskooksi 0,12–0,16 µm.  Virukset ovat siten niin sanotusti helppo saalis HEPA-suodattimelle, jolla on luokan H14 sertifiointi: Ne erottavat valtavat 99,995 % hiukkasista, joiden koko on 0,1 – 0,2 µm. Tärkeää tietää: Koronaviruskaan ei lentele yksinään tilassa, vaan se vapautuu yskittäessä tai aivastettaessa niin kutsuttuna ’aerosolina’. Tällainen aerosoli koostuu kiinteiden ja nestemäisten suspensiohiukkasten, kaasujen ja vesihöyryn seoksesta.

Vieläkin parempi kuin ’TAC’ – TAC-ammattilaisilmanpuhdistimet, joissa on H14-suodatin

H14-suspensioainesuodattimella varustetun TAC-ilmanpuhdistimen käyttö laskee riskin saada tartunta huoneilmassa leijailevista taudinaiheuttajista lähes nollaan. Sillä H14-HEPA-suurtehosuodattimen suodatusteho on 99,995 %, mikä merkitsee sitä, että se päästää lävitseen vain 0,005 %. Tämä tarkoittaa: TAC-ilmanpuhdistimen H14-suodatus poistaa 100 000:sta ilmassa leijuvasta mikrohiukkasesta tehokkaasti 99 995 hiukkasta!

H14-suurtehosuodattimia käytetään ensiluokkaisten suodatusominaisuuksien vuoksi esimerkiksi leikkaussalien tai muiden hygieenisesti vaativien tilojen puhtaan ilman tuottamiseen. H14-suodatinluokka on heti saatavana TAC-ammattilaisilmanpuhdistimiin kulutustarvikkeena näihin TAC-sarjan laitteisiin virusten suodattamiseksi (voidaan asentaa H13-kiintoainehiukkassuodatinlokeroon):

Kaikki H14-suodattimet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, jotka ovat pakollisia suodatettaessa erityisesti bakteereja ja viruksia:

  • jokaisen suodatin tarkastetaan ja saa oman sarjanumeron
  • tarkastuspöytäkirjasta on kaksi kopiota sertifikaattina jokaisessa suodatinpakkauksessa
  • asiakas voi tallentaa todistuksen alkuperäisen kappaleen ja kiinnittää kopion tarvittaessa laitteeseen.
  • suodattimet tarkastetaan EN 1822 ja DIN EN 60335-2-69 mukaisesti

Osta tai vuokraa – Trotec toimittaa sopivan TAC-ilmanpuhdistimen ja suodattimen

Riippumatta siitä, halutaanko TAC-ilmanpuhdistin vuokrata lyhytaikaisesti tai ostaa se pitkäaikaiseen käyttöön – laitteita on aina saatavissa Trotecin varastosta.

  • Laitteen ostaminen: Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita meille numeroon +49 2452 962-400.
  • Laitteen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*