Sairaiden koronapotilaiden määrän kasvaessa siirrettävien eristysasemien ja hygieenisesti optimaalisten hoitoalueiden tarve kasvaa sairaaloissa ja hätäsijoituspaikoissa

Maailmanlaajuisesti lisääntyvä sairaiden koronapotilaiden määrä ja yhtä nopeasti kasvava epäiltyjen tapausten lukumäärä pakottavat sairaalat laajentamaan jatkuvasti epidemiaa varten perustettujen korona-eristysasemiensa kapasiteettia sekä hengityskonekapasiteettiaan. Sairaalat eristävät tästä syystä kokonaisia rakennusten osia koronapotilaiden eristettyä hoitoa varten, sikäli kuin se on tilan ja henkilöstön osalta mahdollista. On kuitenkin ilmiselvää, että vuodepaikkojen määrä ei ennemmin tai myöhemmin riitä, jos tartuntamäärät kasvavat entiseen malliin.

Tämän tiedon pohjalta ja hätätilan ollessa käsillä sairaalat ja kunnat laajentavat monin paikoin kapasiteettiaan väliaikaisesti pystytettyjen koronasairaaloiden avulla, joista osa on perustettu suuriin telttarakenteisiin suoraan sairaalan eteen, mutta myös tällä hetkellä käyttämättöminä oleviin koulujen urheiluhalleihin, kasarmeihin, kuntakeskuksiin ja vastaaviin tiloihin.

Tilapäissairaalat ja hätäsijoituspaikat tarjoavat tosin riittävästi tilaa ja vuodepaikkoja, mutta niiden avulla ei pystytä ratkaisemaan erästä erittäin vakavaa ongelmaa

Niissä ei pystytä käsittelemään ja hoitamaan osittain massiivisia potilasvirtoja samalla tavoin yksilölliset tarpeet huomioiden kuin sairaaloissa. Epäiltyjen tapausten hoitaminen eristysasemilla ja omien tilojen järjestäminen karanteenipotilaille on tällaisissa tiloissa yhtä mahdotonta kuin sairauden eri oireille sopiva hoito.

Tilapäissairaaloiden yleisesti heikko ilmanlaatu vaikeuttaa potilaiden erityistarpeisiin perustuvaa hoitoa ja aiheuttaa ylimääräistä vaaraa riskipotilaille.

Tilannetta vaikeuttaa myös se, että ilmanlaatu on usein heikko tällaisissa sairaaloissa. Se ei missään tapauksessa täytä lääketieteellisiä vaatimuksia ja haittaa siten huomattavasti hoitomahdollisuuksia. Jos esimerkiksi potilaan terveydentila huononee niin voimakkaasti lyhyessä ajassa, että hän tarvitsee tehohoitoa ja hengityskonetta pystyäkseen hengittämään, tätä elintärkeää hoitoa voidaan antaa tilapäissairaalassa ainoastaan hygieenisesti kyseenalaisissa olosuhteissa.

Trotec-hoitoteltat on varustettu HEPA-ilmanpuhdistuksella ja niiden avulla voidaan luoda viruksettomia työ- ja hoitoalueita tilapäissairaaloihin, hätäsijoituspaikkoihin ja eristysasemille.

Trotec tarjoaa ilmanpuhdistimilla ja H14-virussuodattimilla (HEPA) varustettuja suoja- ja hoitotelttoja, joiden avulla myös hätäsijoituspaikkoihin ja tilapäissairaaloihin voidaan luoda hygieenisesti moitteettomat hoito- ja huoltoalueet ja vähentää hoitohenkilökunnan tartuntariskiä. Ammattimaiset H14-suspensioainesuodattimella varustetut TAC-ilmanpuhdistimet tuottavat hoitotelttaan ympäristöstä poikkeavan paineilmakehän (vaatimuksesta riippuen yli- tai alipaineen), joka on tärkeä sekä virusten hoitotelttaan tunkeutumisen estämiseksi että ilmassa esiintyvien virusten osuuden vähentämiseksi minimiin, parhaassa tapauksessa nollaan.

HEPA-suspensioainesuodattimella varustetut eristysteltat luovat hygieenisesti täydelliset hoitotilat korkean riskin potilaille, joilla on heikko vastustuskyky.

Tällaisia telttoja, joiden ilma pidetään puhtaana viruksista ja muista taudinaiheuttajista, voidaan käyttää myös helposti siirrettävinä eristystelttoina suureen tilaan perustetussa sairaalassa vastustuskyvyltään heikkojen potilaiden suojaamiseksi. Näin on mahdollista luoda nopeasti ja joustavasti yksilöllisesti suojattuja tekohengitystekniikalla varustettuja alueita, joilla voidaan reagoida välittömästi sairauden hengenvaaralliseen kehitykseen sellaisten potilaiden kohdalla, joiden kunto vaatii erittäin hygieenisen hoitoympäristön.

Koronavirusten tehokas suodatus, läpäisyaste vain ≤ 0,005 %

Tehokkaan erotuskykynsä vuoksi eristysteltoissa käytettäviä H14-luokan suurtehosuodattimia käytetään esimerkiksi puhtaan ilman tuottamiseen leikkaussaleissa. 99,995 %:n erotuskyky merkitsee sitä, että 100 000:sta H14-suodattimen läpi ohjatusta hiukkasesta 99 995 jää suodattimeen ja vain 5 pääsevät sen läpi.

TAC-ilmanpuhdistimella ja H14-virussuodattimella varustettuja Trotec-telttoja voidaan käyttää:

  • Siirrettävinä koronavirustestausasemina
  • Siirrettävinä lääkintäasemina
  • Drive-In- ja Drive-Through-ratkaisuina
  • Koronavirusepäiltyjen odotustelttoina
  • Hoitotelttana/lääkintätelttana
  • Suojatelttana tilapäissairaaloissa, urheiluhalleissa tai kasarmeilla
  • Siirrettävänä eristystelttana suureen tilaan perustetussa sairaalassa
  • Kriittisten infrastruktuurien henkilöiden testausasemina
  • Tilapäisinä testausasemina

Kaikki Trotec-teltat vakuuttavat huippunopealla käytettävyydellään, harkitulla toimivuudellaan ja vertaansa vailla olevaan joustavuudellaan.

Kaikki Trotec-telttojen edut tiivistettynä:

  • Saatavana TAC-ilmansuodattimella ja H14-virussuodattimella varustettuna kokonaisratkaisuna
  • Erittäin hyvin siirrettävissä ja käyttökelpoinen muutamassa sekunnissa
  • Helppo ja vaivaton siirtää myös pystytettynä
  • Valmistettu kestävästä muovimateriaalista ja huolellisesti työstetty
  • Ei irrallisia tankoja
  • Kätevä ja kevyt, mutta kestävä
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida
  • Saatavana eri kokoja ja malleja
  • ”Plug & Play” -kiinnitysjärjestelmät, jotka sopivat jokaiseen käyttöpaikkaan sisällä ja ulkona
  • 20 vuoden kokemus ammattimaisista ratkaisuista

Ilmanpuhdistusmahdollisuuden lisäksi teltat voivat olla valinnan mukaan joko ilmastoituja tai lämmitettyjä. Trotec toimittaa tarvittaessa myös tarvittavat ilmanpuhdistimet ja lämmityslaitteet siirrettävien ilmastointilaitteiden, öljylämmittimien tai lämmityskeskusten muodossa.

Trotecin telttaratkaisuja voidaan käyttää siirrettävinä koronavirustestausasemina, viruksettomina eristysalueina ja ne mahdollistavat optimaaliset hygieniaolosuhteet potilaiden hoidossa! Autamme sinua mielellämme henkilökohtaisesti!

Ammattimainen kriisinhallinta – Heinsbergissä sijaitsevan Trotec-yhtiön tukemana

Trotec on perustanut neuvontatiimin kaikkia koronavirukseen liittyviä kysymyksiä varten, erityisesti kuntien, viranomaisten ja sairaaloiden tukipyyntöihin vastaamiseksi. Heinsbergissä toimivana yrityksenä tunnemme nykyiset terveydenhuollon huolet ja ongelmat ja jaamme mielellämme asiantuntemuksemme kanssasi. Neuvontatiimimme on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin kello 08.00–17.00 välisenä aikana puhelinnumerossa +49 2452 962-400. Tiimiimme palvelee myös sähköpostitse osoitteessa info@trotec.de.

Kaikki laitteet ovat saatavana ja tilattavissa heti TROTEC-verkkokaupasta

Pitääkö nämä todella linkittää? Tällaista ratkaisua ei varmasti kukaan osta ilman kaupassa saatavaa neuvontaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*