Koronavirus: tehokas siirrettävä terveydenhoitoasema – Trotecin nopeasti pystytettävät teltat

Koronavirusaalto vaatii nopeaa reagointia ja suurta joustavuutta. Esimerkiksi sairaalat ja kunnat luottavat Trotecin nopeasti pystytettäviin telttoihin ja käyttävät niitä siirrettävinä terveydenhoitoasemina. Tällainen nopeasti sairaalan päärakennuksen viereen pystytettävä asema helpottaa sairaalan muuta toimintaa, koska epäillyt tartuntatapaukset ja koronavirustestattavat henkilöt voidaan ottaa niissä erikseen vastaan. Tai kuntahallinto lähettää siirrettäviä asemia pienempiin kyliin tukemaan maaseudun lääketieteellistä infrastruktuuria.

Näiden Trotecin nopeasti pystytettäviin telttoihin perustuvien tilapäisten siirrettävien terveydenhoitoasemien ansiosta paikalliset ihmiset välttyvät pitkiltä matkoilta seuraavaan kaupunkiin. Näin vältytään myös tarpeettomilta kontakteilta muihin ihmisiin. Trotecin nopeasti pystytettävien telttojen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset: niitä voidaan käyttää sulkualueina ja odotushuoneina henkilöille, joilla epäillään olevan koronavirustartunta, mutta myös tutkimuskeskuksina, drive-in-testausasemina ja koronatestiasemina.

Trotecin nopeasti pystytettävien telttojen mahdolliset käyttötarkoitukset

  • Siirrettävinä koronavirustestausasemina
  • Siirrettävinä sairaanhoitoasemina
  • Drive-in- ja Drive-through-ratkaisuina
  • Koronavirusepäiltyjen odotustelttoina
  • Hoitotelttana/lääkintätelttana
  • Suojatelttana tilapäissairaaloissa, urheiluhalleissa tai kasarmeilla
  • Siirrettävänä eristystelttana suureen tilaan perustetussa sairaalassa
  • Kriittisten infrastruktuurien henkilöiden testausasemina
  • Tilapäisinä testausasemina

Trotecin nopeasti pystytettävät teltat – maksimaalinen joustavuus, helppo desinfioida

Siirrettäviä hoitoyksiköitä on tuskin mahdollista toteuttaa nopeammin ja edullisemmin kuin Trotecin nopeasti pystytettävillä teltoilla. Kaikki Trotec-teltat vakuuttavat huippunopealla käytettävyydellään ja joustavuudellaan. Harkitun toiminnallisuutensa ansiosta ne on helppo puhdistaa ja desinfioida. Teltoista on saatavan eri kokoja ja malleja, ja ne voidaan sekä pystyttää että purkaa käden käänteessä ilman ylimääräisiä apuvälineitä tai erikoiskuljetusvälineitä. Tämä on suuri erityisesti siirrettävien testausasemien kohdalla, jota toimivat usein vain muutaman tunnin samassa paikassa.

Kaikki Trotecin nopeasti pystytettävien telttojen edut tiivistettynä:

  • Erittäin hyvin siirrettävissä ja käyttökelpoinen muutamassa sekunnissa
  • Helppo ja vaivaton siirtää myös pystytettynä
  • Valmistettu kestävästä muovimateriaalista ja huolellisesti työstetty
  • Kätevä ja kevyt, mutta kestävä
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida
  • Saatavana eri kokoja ja malleja
  • ”Plug & Play” -kiinnitysjärjestelmät, jotka sopivat jokaiseen käyttöpaikkaan sisällä ja ulkona
  • Ei irrallisia tankoja

Trotecin nopeasti pystytettävät teltat – TAC-ilmanpuhdistimilla ja H14-virussuodattimilla (HEPA) sekä lämmityslaitteilla ja ilmastointilaitteilla

Trotecin telttaratkaisuja voidaan käyttää siirrettävinä koronavirustestausasemina, viruksettomina eristysalueina ja ne mahdollistavat optimaaliset hygieniaolosuhteet potilaiden hoidossa. Trotec tarjoaakin myös ilmanpuhdistimilla ja H14-virussuodattimilla (HEPA) varustettuja suoja- ja hoitotelttoja. Ammattimaiset  H14-suspensioainesuodattimella varustetut TAC-ilmanpuhdistimet tuottavat telttaan ympäristöstä poikkeavan paineilmakehän (vaatimuksesta riippuen yli- tai alipaineen), joka on tärkeä sekä virusten hoitotelttaan tunkeutumisen estämiseksi että ilmassa esiintyvien virusten osuuden vähentämiseksi minimiin, parhaassa tapauksessa nollaan. Ilmanpuhdistusmahdollisuuden lisäksi teltat voivat olla valinnan mukaan joko ilmastoituja tai lämmitettyjä. Trotec toimittaa tarvittaessa myös tarvittavat ilmanpuhdistimet ja lämmityslaitteet siirrettävien ilmastointilaitteiden, öljylämmittimien tai lämmityskeskusten muodossa. Autamme sinua mielellämme henkilökohtaisesti!

Ammattimainen kriisinhallinta – Heinsbergissä sijaitsevan Trotec-yhtiön tukemana

Trotec on perustanut neuvontatiimin kaikkia koronavirukseen liittyviä kysymyksiä varten, erityisesti kuntien, viranomaisten ja sairaaloiden tukipyyntöihin vastaamiseksi. Heinsbergissä toimivana yrityksenä tunnemme terveydenhuollon ja terveydenhoidon nykyiset ongelmat ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja. Jaamme mielellämme asiantuntemuksemme kanssasi.

Neuvontatiimimme on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin kello 08.00–17.00 välisenä aikana puhelinnumerossa +49 2452 962-400. Tiimimme palvelee myös sähköpostitse osoitteessa info@trotec.de.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*