Koronavirus: Ammattikäyttöön tarkoitetut otsonointisovellukset voivat dekontaminoida pintoja tehokkaasti.

Uusi koronavirus asettaa lääketieteelle monia ratkaisemattomia kysymyksiä. Vielä ei tiedetä, kuinka pitkää koronavirus pysyy infektiokykyisenä pinnoilla. Vuonna 2002/2003 riehunut samantapainen sars-virus oli infektiokykyinen vielä 96 tunnin jälkeen. Tilanne on muutenkin vastaava: Silloin käytettiin otsonia tehokkaasti sars-viruksia vastaan! Nykyisen Sars-CoV-2-virusten infektoimatkin pinnat voidaan desinfioida tehokkaasti otsonilla.

Yli kymmenessä ajankohtaisessa tieteellisessä tutkimuksessa osoitettiin, että suuri otsonipitoisuus tappaa sars-koronaviruksen. Uuden Covid-19:n rakenne on hyvin samantapainen kuin jo tunnetun viruksen, voimme katso melko varmaksi, että otsoni tuhoaa myös uuden koronaviruksen. Koronavirukselle altistuneet pinna voidaan siten desinfioida nopeasti ja tehokkaasti – kokonaisia lentokoneita, busseja, junia ja tiloja voidaan siis desinfioida. Paljon henkilökuntaa vaativaa ja kallista kemikaalien käyttöä tai sumuttamista (fogging) ei tarvita. Tutkimukset osoittavat nimittäin, että jo 30 sekunnin käsittely 99 % otsonipitoisuuden tekee virukset vaarattomiksi.

Airozon 5000 ja Airozon Supercracker – kaksi koronavirusta vastaan

Trotecilla on tällaiseen desinfiointitehtävään tarvittava otsonointilatteita – tai vain väliaikaiseen käyttöön vuokrauskeskuksellamme TKL: Airozon 5000 sekä Airozon Supercracker – kumpikin tuottaa tarvittavan suuren otsonipitoisuuden. Sinun on myös hyvä tietää, että otsonointilaitteemme tuottavat otsonin sisäilman hapesta. Otsoni tuhoaa virukset, sillä se diffundoituu proteiinivaipan läpi nukleiinihappoytimeen, mikä johtaa viruksen RNA:n korjaamattomaan ja kuolettavaan vahingoittumiseen. Kun pitoisuus on suuri, otsoni tuhoaa kapsidin tai ulomman proteiinivaipan hapettamalla.

Laite vakuuttaa, vaikka on kevyt ja mitoiltaan kompakti – varusteisiin kuuluvat käyttötuntilaskuri ja ajastin, joka ohjaa automaattisia puhdistusintervalleja aina 3o käyttötunnin ajan. Helposti käsiteltävä laite tuottaa vakuuttava 5 000 milligrammaa otsonia tunnissa ja soveltuu siten mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.

Tehokkaimman mallimme innovatiivinen otsonointimenetelmä tuottaa erittäin reaktiokykyisen otsonipitoisuuden sisäilmaan. Siirrettävässä otsonointilaitteessa on lisäksi erityisen hapen regenerointitoiminto, jotka nopeuttaa aktiivisesti otsonin hajoamista, kun tila on käsitelty.

Supercrackerin voi konfiguroida helposti ohjaustaulun valikko-ohjauksella, ja laitteessa on – manuaalisestin säätömahdollisuuksien lisäksi – lukuisia automaattiohjelmia eri vaatimusprofiileja varten.

Vähennä leviämisriskiä – Trotecin innovatiivisten ratkaisujen avulla

Tutustu perusteellisesti etuihin, joita ilmanlaadun hallintalaitteemme sinulle tarjoavat. Ja hyödy lisäksi myös ajankohtaisista tarjoushinnoistamme, sillä saat Trotec-merkkituotteet huippuhintaan:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Ota huomioon: Trotexc-otsonointilaitteet on tarkoitettu yrityskäyttöön, ja vain koulutetut ja käyttöön valtuutetut henkilöt saavat käyttää niitä!

Voit tietenkin myös vuokrata kumpaakin laitetta. Lähetä silloin sähköpostia info@tkl-rent.net vuokrauskeskukseemme TKL tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*