UUTTA Ilmanjäähdytin PAE 40: jäähdyttää, raikastaa, kostuttaa ja puhdistaa ilmaa luonnollisen haihdutusjäähdytyksen ansiosta – ilman kemikaaleja ja poistoilmaletkua

Iäkkäämmät keskuudessamme muistavat vielä aikaisemmat kesät. Joskus ne olivat niin viileitä ja sateisia, että tuntui siltä, kuin olisi siirtynyt ailahtelevasta huhtikuusta suoraan syksyyn. Mutta ne ajat ovat ohi. Seuraava kuuma kesä on taas tulossa, loputtomine helleaaltoineen yhdistettynä painostavaan ja tunkkaiseen ilmaan kotona ja toimistossa. Jos et halua uiskennella omassa hiessäsi, tarvitset ammattimaisen strategian kuumuuden välttämiseksi. Ja sellaisen tarjoaa uusi 4-in-1-haihdutusilmanjäähdytin PAE 40: Nopea jäähdytys ja raikkaus luonnollisesti kostutetulla ja puhtaalla huoneilmalla – ja mukavasti kaukosäätimellä, mutta ilman kemiallisia kylmäaineita ja häiritsevää poistoilmaletkua!

Pidä pää kylmänä kesälläkin – ja ekologinen omatuntosi puhtaana: Sillä toisin kuin tavanomaiset ilmastointilaitteet PAE 40-ilmanjäähdytin jäähdyttää ilman kemiallisia kylmäaineita. Laite ei myöskään tarvitse lämmintä ilmaa poistavaa poistoilmaletkua, joka muutoin on tyypillinen siirrettäville ilmastointilaitteille. Tällainen letku ei ole kaunis ja on myös tiellä esim. toimistoympäristössä. Sen sijaan kompaktin ilmanjäähdyttimen toiminta perustuu luonnolliseen haihdutusjäähdytykseen, johon tarvitaan vain säiliössä oleva kylmä vesi tai jää. Lopuksi se puhaltaa raikkaan kylmän ilman huoneeseen tuulettimen avulla. Tehokkaan 370 m³/h ilmavirtansa ja tilavan 10 litran vesisäiliönsä ansiosta ilmanjäähdytin soveltuu erityisesti tiloihin, joiden koko on enintään 36 m² tai 90 m³.

4-in-1-ilmanjäähdytin tarjoaa lisäsuojan koronaviruksia vastaan

Modernin 4-in-1-jäähdyttimen käyttömahdollisuudet eivät suinkaan rajoitu heti tuntuvaan jäähdytykseen. Jos ilmanjäähdytys- tai kostutustoimintoa ei aktivoida, PAE 40 soveltuu käytettäväksi tehokkaana tuulettimena, jossa on 4 puhallusnopeutta. Lisäksi ilma puhdistetaan integroidussa ilmansuodattimessa ja tarvittaessa myös erikseen kytkettävällä ionisaatiolla epämiellyttävien hajujen ja epäpuhtauksien, kuten bakteerien, poistamiseksi huoneilmasta. PAE 40:n kostutustoiminnon avulla panostat myös terveytesi suojeluun ilmassa tarttuvilta viruksilta, kuten SARS-CoV-2-koronavirus ja influenssavirukset. Sillä optimaalisesti kostutetun huoneilman on osoitettu vähentävän tartuntariskiä suljetuissa tiloissa ja myös pitävän immuunijärjestelmälle tärkeät nenän limakalvot kosteina.

Näin se käy

Ilmanjäähdytin PAE 40 käyttää tunnettua Honeycomb-teknologiaa: Kennosuodatin tarjoaa – ollessaan märkä – avoimen rakenteensa ansiosta erityisen hyvät haihtumisominaisuudet, mikä mahdollistaa sen läpi virtaavan ilman jäähdyttämisen luonnollisella tavalla. 10 litran vesisäiliönsä ansiosta PAE 40 jäähdyttää yli yhdeksän tuntia haihdutustehon ollessa 1,1 litraa tunnissa. Ja koska jäähdytysteho on sitä parempi, mitä kylmempää vesi on, toimitukseen sisältyy myös kaksi kylmäakkua. Talvella PAE 40 takaa optimaalisesti kostutetun sisäilman ja luo siten kotiisi terveellisen ilmaston ympäri vuoden. Laite vakuuttaa myös ilmankostuttimena, jonka kostutuskapasiteetti on 1,1 l/h ja jonka avulla voit pitää huoneen ilman kosteuden aina optimaalisella tasolla 40–60 %.

Lisäksi ilmanjäähdytin PAE 40 tarjoaa modernit mukavuustoiminnot, kuten ilmanjäähdytyksen, ilmanraikastuksen, tuuletuksen, ionisaation, 4 puhallusnopeutta, swing-toiminnon, yötilan ja 15 tunnin ajastimen. Ja mikä parasta: Asetukset voidaan tehdä sekä selkeästä ohjaustaulusta että kätevästi kaukosäätimellä. Kätevää upotettua kahvaa ei voi käyttää ainoastaan laitteen helppoon siirtämiseen, vaan myös infrapunakaukosäätimen kätevään säilytykseen. Ja kevyesti liikkuvien kuljetuspyörien ansiosta voit siirtää ilmanjäähdyttimen helposti kuumasta paikasta toiseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-ratkaisu: ilmanjäähdytys, tuuletus, ilmanraikastus ja ilmanpuhdistus
  • luonnollinen haihdutusjäähdytys Honeycomb-tekniikalla
  • jäähdytystehon parantaminen kahdella toimitukseen sisältyvällä kylmäakulla tai jääpaloilla
  • hyvä haihdutusteho: 1,1 litraa tunnissa

Ilmanjäähdytin PAE 40 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmanjäähdytin PAE 40 ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 260,45 €, nyt vain 179,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 24

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*