Konvektori TCH 22 E – jälleen saatavana!

Konvektorit

Konvektorissamme TCH 22 E on erikseen kytkettävä turbopuhallin, joten lämpö leviää nopeasti pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. Tämä yhdessä hyvän ulkonäön, helpon käsittelyn ja lyömättömän edullisen hinnan kanssa levisi ostajien tietoisuuteen niin nopeasti, että kestävä suoralämmitin vietiin käsistä. Tämä tarkoittaa: Nyt on toisin – täydellinen tilapäis- ja lisälämmitin TCH 22 on jälleen heti saatavana!

Konvektorillamme TCH 22 E lämmität täysin riippumatta öljyn tai kaasun hinnasta, sillä tarvitset sähkölämmittimen käyttämiseen vain pistorasian. Pystytä, liitä pistorasiaan, valmis – elegantti konvektori on ensisijainen vaihtoehto varsinkin tiloihin, talvipuutarhoihin ja kellareihin, joita ei ole yhdistetty keskuslämmitykseen. TCH 22 E:ssä on erikseen kytkettävä turbopuhallin, joka nopeuttaa ilman kiertoa – ihanteellinen kylmien huoneiden nopeaan alkulämmitykseen tai tuuletukseen.

Konvektorilämmitin – mikä se oikeastaan on?

Konvektorien – latinan sanasta convectum ’kuljettaa mukana’ – lämmön siirtyminen huoneilmaan perustuu konvektioon. Trotec-konvektorin TCH 22 E sähkön kuumentamat langat lämmittivät sisään virtaavan kylmän ilman. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen. Ilma kiertää tasaisesti ja luonnollisesti huoneessa – miellyttävä lämpö leviää kaikkialle tasaisesti.

Näin se käy

  • Konvektorissa TCH 22 E on kolme lämpötehoa 750 W, 1 250 W ja 2 000 W, ja huoneilma lämpenee mukavasti, täysin äänettömästi ja hajuttomasti. Turbopuhallin nopeuttaa ilman kiertoa, joten pääset pian nauttimaan miellyttävästä lämmöstä.
  • Lämpötila asetetaan  portaattomalla säätimellä ja termostaattiohjaus pitää sen haluttuna. Kun valittu lämpötila on saavutettu, TCH 22 E:n virta katkeaa automaattisesti – ja kytkeytyy uudelleen vasta lämpötilan alittuessa. Laitteessa on myös ajastin, jolla voidaan ohjelmoida yksilöllisiä lämmitysjaksoja 15 minuutista 24 tuntiin.
  • Termostaattiohjattu TCH 22 E sopii myös pakkasvahdiksi. Termostaatti aktivoi lämmittimen automaattisesti ja estää huoneiden jäätymisen tai liiallisen jäähtymisen. Integroitu ylikuumenemissuoja varmistaa turvallisen toiminnan, sillä se katkaisee virran automaattisesti, jos sähkölämmitin kuumenee liikaa.
  • Konvektori seisoo tukevasti suurilla jaloilla. Laitteen takaseinässä on kaksi ripustinta, joten sähkölämmitin voidaan asentaa myös seinälle. Kevyen laitteen kantokahvat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen.

Konvektori TCH 22 E – turbopuhaltimella nopeammin lämpöä

Tartu tarjouksenne ennen kuin toiset ehtivät: Tilaa jo tänään konvektori TCH 22 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 44,95 €, nyt vain 24,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*