Kaasuntunnistin BG40: tunnistaa erittäin herkästi ja nopeasti pienimmätkin kaasuvuodot – jälleen saatavana

Kotona, toimistossa ja työpaikoilla tai julkisissa tiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa – kaikkialla, missä käytetään palavia kaasuja, esimerkiksi maakaasua, metaania, etaania ja propaania, tarvitaan myös kaasuntunnistin, joka on käden ulottuvilla. Sellainen on esimerkiksi kompakti, luotettava BG40, joka yhdistää kaasun varoituksen ja tunnistuksen samaan laitteeseen. Erittäin herkkä mittalaite, herkkyys < 10 ppm, tunnistaa pienimmätkin kaasuvuodot erittäin nopeasti alle kahdessa sekunnissa – ja varoittaa vähäisistäkin kaasupitoisuuksista näkyvästi, kuuluvasti ja värisemällä.

Vakavia onnettomuuksia tapahtuu usein, kun käytetään palavia kaasuja, esimerkiksi maakaasua, metaania, etaania ja propaania. Kaasua vuotaa usein retkikaasusäiliöstä, kaasupulloista ja -putkista tai venttiileistä. Kompaktilla kaasuntunnistimella BG40 tarkastat helposti kodin tai veneen kaasupullot sekä kaasuputkien ja venttiilien tiiviyden. Laite varmistaa turvallisuuden hälyttämällä mahdollisesta vuodosta erittäin näkyvästi, kuuluvasti ja värisemällä!

Edut kertavilkaisulla – kaasuntunnistin BG40 …

  • yhdistetty kaasuntunnistin ja kaasunvaroitin. Kompakti kädessä pidettävä mittalaite, herkkyys < 10 ppm, tunnistaa pienimmätkin kaasuvuodot ja varoittaa kaasupitoisuuksista näkyvästi, kuuluvasti ja värisemällä. Vuotavan kaasun intensiteetti ja alkuperä ilmaistaan voimistuvalla äänimerkillä, jonka taajuus nousee samalla.
  • tunnistaa luotettavasti myös palavia kaasuja, esimerkiksimaakaasun, metaanin, etaanin, propaanin, butaanin, heksaanin, etyleenin, asetaldehydin, formaldehydin, toluolin, P-ksyleenin, asetonin, alkoholin, bensolin, ammoniakin, höyryn, hiilimonoksidin, bensiinin ja rikkivedyn.
  • mittalaite näyttää näytössä alemman räjähdysraja-arvon %:eina: niin kutsuttu Lower Explosion Limit – lyhennettynä LEL – on ilmassa olevan kaasun vähimmäispitoisuus, joka voi johtaa räjähdykseen.
  • puolijoustava 40 cm pitkä sondi mahdollistaa vuotavan kohteen etsimisen ja tunnistamisen myös vaikeapääsyissä tiloissa.
  • ominaisuuksia täydentävät taustavalaistu LCD-näyttö, josta näkee ppm-arvot nopeasti ja helposti myös huonossa valaistuksessa, Softtouch-toimintopainikkeet, automaattinen virran katkaisu, 1/4 tuuman jalustakierre sekä helppo käyttö yhdellä kädellä.

Kaasuntunnistin BG40 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään kaasuntunnistin BG40 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 135,41 €, nyt vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*