Klassisen tyylikäs Lattiatuuletin TVE 18 S viilentää ympäristösi nopeasti kuumimmissakin oloissa. Nyt tämä tuuletin on jälleen saatavissa!

Myös tämä kesä tuonee tullessaan päiviä, jolloin sietämätön kuumuus koettelee sisätiloja. Kerran saavuttuaan ei kuumuudesta myöskään pääse hevin eroon. Siksi tukenasi on hyvä olla luotettava hyvinvoinnistasi huolehtiva retrotyylinen kumppani, joka hoitaa tämän ongelman klassisen elegantisti. Kuumuuden se taltuttaa suurten siipiensä liikkein ja kytkemällä kenties toisinaan suuremman vaihteen päälle. Suuresta tehostaan huolimatta tämän kumppanin käynti pysyy aina rauhallisena, ja lämpötilahuiput se selvittää helposti tehoa lisäämällä. Tällainen kumppani on TVE 18 S. Tervetuloa takaisin!

Onnistuneen retrotyylinsä ansiosta lattiatuulettimen TVE 18 S kaltainen luonteikas klassikko on jokaisen tilan keskipiste. Kaiken ihailun keskellä tuuletin pitää kuitenkin aina tilanteen hallinnassa kuumimpinakin tunteina ulosvedettävän ja korkeussäätöisen teleskooppiputkensa ansiosta. Tämä tehokas lattiatuuletin sopii tiilanteeseen kuin tilanteeseen, niin kodin seinien sisälle, toimistoon kuin ravintolaankin. Tuuletin huolehtii viileydestä myös juhlissa, ennen kuin ilma muuttuu liian kuumaksi ja tunkkaiseksi. Lyhyesti sanottuna se soveltuu erinomaisesti kaikkialle sinne, missä tarvitaan viilennystä, raikasta ilmaa tai ilmanvaihtoa.

Edut yhdellä silmäyksellä – lattiatuuletin TVE 18 S …

  • jäähdyttää tehokkaasti myös lämpötilahuippujen yhteydessä suurten halkaisijaltaan 45 cm:n tuulettimen siipien ja kolmen tehoportaan ansiosta. Ilmavirtauksen voimakkuuden osalta kaikki on mahdollista hennosta tuulenvireestä voimakasta tuulta vastaavaan virtaukseen.
  • puhaltaa ulosvedettävän ja korkeussäätöisen 107–135 cm:n teleskooppiputkensa ansiosta kuumuuden nopeasti pois suuristakin tiloista.
  • on varustettu siipipyörän suojuksella, jota voi kallistaa portaattomasti 110° vaaka-akselinsa ympäri. Näin viilentävän ilmavirran voi säätää aina täsmälleen yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi.
  • on myös erittäin turvallinen valinta: Rauhallisen käyntinsä ja stabiilin jalkansa ansiosta tuuletin pysyy tukevasti paikallaan. Tuulettimen siivet ovat puolestaan turvallisesti sekä etu- että taustapuolella suojaavan metalliristikon sisällä.
  • on helppo siirtää uuteen paikkaan: taustapuolelle asennetun kantokahvan ja kaapelikelan ansiosta TVE 18 S -tuulettimen siirtäminen on vaivatonta.
  • on kaikkien TVE-sarjan laitteiden tavoin valmistettu lähes kokonaan metallista. Myös moottori on varustettu kuparikäämillä ja suunniteltu siten erityisen pitkäikäiseksi.

Lattiatuuletin TVE 18 S – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa lattiatuuletin TVE 18 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme 14,99 € sis. alv (normaalihinta 31,21 €). – Nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*