Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E ja käsipölynimuri yhdessä ja samassa laitteessa – varustettu tehokkaalla syklonitekniikalla ja HEPA-suodattimella. Jälleen saatavana!

Pölynimuri on lukeutuu arvossa pidetyimpiin laitteisiin käytännössä jokaisessa 41 miljoonasta saksalaisesta kotitaloudesta. Suurista valmistusmääristä huolimatta akkukäyttöinen varsi-imurimme VC 155 E oli kuitenkin hetkessä loppuun myyty. Miten se on mahdollista? Ovatko lukemattomat aiemmin niin luotettavat laitteet rikkoutuneet jostain syystä samanaikaisesti? Vai ovatko kuluttajat kiinnostuneet yleisesti kakkosimurin hankinnasta? Viimeksi mainittu mahdollisuus on kenties uskottavin selitys – hyväkin tuote kun on aina korvattavissa paremmalla. Eikö Trotecin fiksu 2-in-1-ratkaisu muunna kaapelittoman akkukäyttöisen varsi-imurin käden käänteessä käytännölliseksi akkukäyttöiseksi käsipölynimuriksi? Ja eikös Trotecin imuri poista HEPA-suurtehosuodattimensa ansiosta ilmavirrasta 99 % kaikista pienhiukkasista? Mitä minä sanoin!

Tyylikäs antrasiitinvärinen akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E soveltuu kuiville pinnoille niin kotitalouksissa kuin autoissakin samoin kuin koville lattioille, laattapinnoille ja kaikenlaisten lattiamattojen syväpuhdistukseen. Fiksun 2-in-1-ratkaisun ansiosta muunnat varsi-imurin hetkessä kompaktiksi käsi-imuriksi. Tätä varten joudut ottamaan pois vain imuputken. Kaikki muut käsi-imurin käyttöön tarvittavat osat pysyvät laitepäässä: muun muassa 40 minuutin jatkuvan imutehon tuottava litium-ioniakku, tehokas syklonitekniikka samoin kuin erittäin tehokas HEPA-suodatin. Ja muuntaminen vastakkaiseen suuntaan on yhtä helppoa.

Edut yhdellä silmäyksellä – akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E…

  • toimii ilman imupussia innovatiivisen syklonisuodatintekniikan ansiosta ja imuroi tällöin sananmukaisesti pyörretuulen tavoin: Ilma imetään sylinterin kautta kartioon, jolloin keskipakoisvoima pakottaa siinä olevan pölyn ulospäin ja raskaammat pöly- ja likahiukkaset hidastuvat. Likahiukkaset putoavat tämän jälkeen pölysäilöön, johon mahtuu 650 ml kuivaa likaa. Säiliö on irrotettavissa yhdellä käden liikkeellä laitteesta VC 150 E / VC 155 E, minkä jälkeen säiliö on helppo tyhjentää.
  • on varustettu tehokkaalla 5-kerroksisella HEPA-suodatinjärjestelmällä, joka poistaa imuilman joukosta 99 prosenttia kaikista kiintoaineksista, hienopölyhiukkasista, bakteereista, siitepölyistä, eläinten karvoista ja allergioita aiheuttavista aineista eikä luovuta näitä hiukkasia enää takaisin huoneilmaan. Erityisesti allergioista kärsiviä henkilöitä ilahduttava etu. Suodatin on nopea ja helppo puhdistaa kuivana likajäämistä.
  • antaa käyttäjälle mahdollisuuden liikkua vapaasti ja työskennellä joustavasti, sillä laite on kevyt ja kaapeliton. Myös käytännöllistä: Suulakkeen etuosassa on neljä LED-valoa, jotka valaisevat tehokkaasti pimeät kohdat sohvan tai kaappien alla.
  • on säädettävissä puhdistuksen tarvetta vastaavasti, sillä imutehoa varten on valittavissa kaksi tehoporrasta. Täyteen ladattuna tehokas 25,2 V:n litium-ioni-akku (2 Ah) takaa jatkuvasti korkean imutehon yli 40 minuutiksi jatkuvaan käyttöön. 2-portaisen akkukapasiteettinäytön ansiosta lataustila on aina nähtävilläsi. Korkealaatuisen Li-Ion-akkuteknologian ansiosta akussa ei ilmene muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista.
  • on varustettu jokaiseen käyttökohteeseen sopivilla suulakkeilla: Sähköisellä turboharjalla varustetun lattiasuulakkeen ohella laitteen mukana toimitetaan myös rakosuutin sohvan rakojen puhdistukseen. Pehmuste- ja huonekaluharja ei saa myöskään puuttua, jotta myös pehmustettujen kalusteiden pinnat on mahdollista imuroida huokosia myöten.

Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 89,95 € sis. alv (normaalihinta 208,34 €). – Nyt Trotec-kaupasta!

Toimituskokonaisuuteen sisältyvät akkukäyttöinen varsi pölynimuri, verkkolaite, pehmuste-, huonekalu- ja rakosuulake, sähköinen lattiasuulake, alumiininen pidennysputki sekä pidikeasema.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*