Keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E: Nopea lämmitys viileinä ja kylminä päivinä – sähköä säästävä termostaattiohjaus ja kaksi lämpötehoa 2 000 W:iin asti.

Nykyinen helleaaltokin on joskus ohi. Päivät ovat selvästi kylmempiä jo muutaman viikon kuluttua, mutta keskuslämmityksen aikainen käynnistys on monille kotitalouksille kallista luksusta, kun kaasun hinnat kallistuvat. Silloin uusi keraaminen lämmittimemme TFC 21 E tulee juuri oikeaan aikaan: Se lämmittää tarkkoine termostaattiohjauksineen asuintilat tasaisella lämpimällä ilmavirralla 15 °C – 35 °C alueella. Mukava tavoitearvon valinta toimii asteen tarkkuudella.

TFC 21 E säätää kahdella lämpötehollaan (1 300 W ja 2 000 W) sisälämpötilan haluttaessa täysin riippumattomasti – ja pitää energiakustannukset hallinnassa. Ja mikä parasta: Lämpöpuhaltimen erityisen sähköä säätävä ECO-tilaa säätää lämpövastuksen tehon automaattisesti ympäristön lämpötilaan, jolloin huoneeseen luovutetaan vain tarvittava määrä lämpöä ja energiaa kuluu mahdollisimman vähän. Rahaa säästyy ja TFC 21 E on laiteluokkansa sähköä säästävä mestari. Optimaalinen lämmitysratkaisu 24 m² tai 60 m³ kokoisiin tiloihin asti, sopii erinomaisesti myös toimistoihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin, varastoihin tai verstaisiin.

Näin se toimii

TFC 21 E:n miellyttävä lämpö tuntuu heti. Erikseen kytkettävä 80°:n oskillointi kuljettaa tehokkaan puhaltimen lämpimän ilmavirran tilan peränurkkaan asti. Kapea tornimallinen TFC 21 E on muuten oikea tilaihme. Kirjoituspöydän, sohvan viereen tai keskelle huonetta tai huomaamattomasti nurkkaan asetettuna – se mahtuu kaikkialle, ja integroitu kantokahva nopeuttaa ja helpottaa siirtämistä.

Elegantin lämpöpuhaltimen modernisti muotoiltu kotelo sisältää monia mukavuustoimintoja, jotka tekevät korvaamattoman jokapäiväisen seuralaisen. Valitun sisä- tai tavoitelämpötilan tai ajastuksen voi lukea mukavasti ohjauspaneelin LED-näytöstä. Pakkasvahtitoiminto suojaa lämmittämättömiä tiloja, esimerkiksi kuisteja, kellareita tai autotalleja liialta jäähtymiseltä – ja sinua kalliilta jäätymisvaurioilta. 24 tunnin ajastimella voit käynnistää/pysäyttää lämmittimen ja ohjelmoida kiinteät lämmitysajat.

TFC 21 E:ssä on moderni keraaminen PTC-lämpövastus. Tällä tekniikalla on monia rakenteellisia etuja: nopeampi lämpeneminen, pidempi käyttöikä ja päästötön lämpö. Varsinkin ihmiset, joilla on herkät hengitystiet, lapset ja allergikot voivat hengittää helpommin, kun lämpö on päästötöntä. Keraamisissa lämpövastuksissa ei pala pölyhiukkasia tai eläinten karvoja, kuten yleensä vastuslankoja sisältävissä lämmittimissä. Siksi lämmin huoneilma säilyy miellyttävän hajuttomana, eikä se sisällä ylimääräisiä ärsyttäviä aineita. Integroitu ilmansuodatin poistaa lisäksi ilmasta karkea hiukkaset, esimerkiksi pölyn, nukan tai eläinten karvat. Helposti irrotettavan suodattimen voi puhdistaa puhtaalla vedellä.

Tukijalka pitää TFC 21 E:n varmisti pystyssä. Mikäli lämpöpuhallin alkaisi heilua, integroitu kaatumissuojakatkaisija katkaisee virran heti. Älykäs ylikuumenemissuoja antaa lisää turvallisuutta. Se kytkee keraamisen lämpövastuksen pois täysin automaattisesti, jos esimerkiksi huolimattomasti päälle asetettu vaate tai muu saa vastuksen kuumenemaan liikaa ja palamaan poikki.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • nopea ja miellyttävä lämpö
  • hiljainen ja kompakti keraaminen lämpöpuhallin ja PTC-lämpövastus
  • 2 lämpötehoa 1 300 W ja 2 000 W
  • termostaatin ohjaama automaattinen toiminta, tavoitearvo 15:n ja 35 °C:n välillä

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 114,56 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 37

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*