UUSI keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E ja sähköä säästävä termostaattiohjaus – tällä tarjouksella pidät pakkasukon pois

Tulevasta syksystä ja talvesta uhkaa tulla poliitikoille ja ennen kaikkia kaasulämmityksen yksityisille käyttäjille todella kylmä. Saadaanko tulevina kuukausina riittävästi kaasua talojen lämmitykseen – ja jos saadaan, mihin hintaan? Eikö silloin kannattaisi hankkia ajoissa varalämpöä? Erinomaisen tehokasta. Jossa on sähköä säästävä termostaattiohjaus? Erikseen kytkettävä 80° kääntöliike, lisäksi joustavasti kannettava, erittäin mukavasti kauko-ohjattava? Ja niin tyylikkään näköinen, että hankkii sellaisen saman tien!

Tyylikäs sähkölämmitin TFC 25 E keraamisine lämpövastuksineen ja käytännöllisine kaukosäätimineen on vaikuttavan tuotemuotoilun ja vaikuttavan lämpötehon yhdistelmä. Keraamisessa lämpöpuhaltimessa on integroitu kantokahva, musta LED-ohjauspaneeli ja tukeva tukijalta, joten se sopii moderniin asuin- tai toimistoympäristöön. Se lämmittää termostaatin ohjaamat kaksi lämpötehoa (1 800 W/2 500 W) lämmittävät 30 m² / 75 m³ kokoiset asuin- ja toimistohuoneet 5 °C – 35 °C lämpötilaan asteen tarkkuudella säädettävällä tasaisella lämpimällä ilmavirralla. Erityisen käytännöllistä: Lämpiminä päivinä käytät puhallinta virkistävän ilmavirran tuottamiseen. Voit siis käyttää 2 in 1 -lämpöpuhallinta tehokkaasti sekä talvella (lämmitys) että kesällä (tuuletus).

Näin se toimii

Keraamisen lämmittimen sähköä säästävä ECO-tila lämmittää erityisen mukavasti ja energiatehokkaasti. Termostaatti säätää lämpövastuksen tehon optimaalisesti ympäristön lämpötilaan, jolloin huoneeseen luovutetaan vain tarvittava määrä lämpöä ja energiaa kuluu mahdollisimman vähän.

Kun keraaminen lämmitin TFC 25 E saavuttaa valitun lämpötila, virta katkeaa kunnes tarvitaan jälleen lisää lämpöä. Hyvä tietää: Jos valitset tavoitelämpötilaksi 5 °C, voit estää lämmittämättömien tilojen, esimerkiksi kellarien tai autotallien liian nopean jäähtymisen, tai voit käyttää lämmitintä myös pakkasvahtina.

Ohjauspaneelin selkeästä LED-näytöstä voit lukea säädetyn lämpötilan ja valitun ajastimen. Säädät laitteen toimintaa helposti intuitiivisilla, selvästi merkityillä napeilla tai kaukosäätimellä. Näytön valaistus himmenee 60 sekunnin kuluttua täysin automaattisesti. Integroitu kantokahva helpottaa lämpöpuhaltimen kuljettamista huoneesta toiseen. Kaukosäätimen pitkä kantama lisää mukavuutta, kun säädät laitetta.

Laadukas keraaminen PTC-lämpövastus kuumene huomattavasti nopeammin kuin perinteiset vastuslangat, mutta ei niin paljon, että huonepöly, eläinten karvat tai hyönteiset palaisivat.Ei palamisesta aiheutuvia epämiellyttäviähajuja. Integroitu kaatumissuojakatkaisija ja älykäs ylikuumenemissuoja varmistavat turvallisen käytön. Mukavaa lämpöä voi siten nauttia myös talouksissa, joissa on eläimiä tai pieniä lapsia.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • nopea ja miellyttävä lämpö
  • hiljainen ja kompakti keraaminen lämpöpuhallin
  • käyttö raikastavana kylmäilmatuulettimena
  • keraaminen PTC-lämmityselementti

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 1 549,95 kr, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 37

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*