Puutarhapumppu TGP 1000 E: tehokas 1000 watin pumppu pumppaa jopa 3 300 litraa käyttövettä tunnissa – jälleen saatavana

Puutarhassa tarvitaan aina vettä, vaikka kuumat päivät ovat ohi. Kastelemiseen, puhdistamiseen, terassin pesemiseen ja, ja, ja …Mutta kalliin vesijohtoveden sijasta voit käyttää sadevettä, jota on aina paljon käytettävissä, tai oman kiinteistö pohjavettä. Erittäin helposti puutarhapumpulla TGP 1000 E, joka on vihdoin jälleen saatavana. Säästät jatkuvasti selvää rahaa! Tehokas pumppu tuottaa napin painalluksella ilmasta vettä – kaivosta, säiliöstä, sadevesitynnyristä tai purosta.

Puutarhapumppu TGP 1000 E valmistetaan laadukkaista, ensiluokkaisesti käsitellyistä materiaalisesta. Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Kotelo on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista. Korroosionkestävästä alumiinista valmistettu moottorin käämit ja korkealaatuinen keraaminen liukurengastiiviste takaavat pitkän käyttöiän. 1000 watin tehoinen pumppu pumppaa jopa 3 300 litraa käyttövettä tunnissa.

Edut yhdellä silmäyksellä – puutarhapumppu TGP 1000 E…

  • pumppaa suurella 1.000 watin teholla enimmillään 3 300 litraa käyttövettä tunnissa ja pystyy imemään veden enimmillään 7 metriä alempana sijaitsevasta kohteesta – esimerkiksi lammikosta, kaivosta, maanalaisesta säiliöstä tai virtaavasta vesistöstä. Pumppu pystyy pumppaamaan imemänsä veden enimmillään 42 metrin nostokorkeudelle tai vastaavan mittaisen pumppausmatkan päähän.
  • voidaan liittää letkunjakajaan. Voi käyttää kasteluun samanaikaisesti useita sprinklereitä, ruiskuja, suihkuja tai Micro-Drip-järjestelmiä. Mukava pumppu soveltuu myös lampien tai vesitynnyrin tyhjentämiseen tai veden kierrättämiseen.
  • käynnistyy ja pysähtyy katkaisijalla. Suuri täyttöaukko helpottaa pumpun täyttämistä vedellä ennen käynnistämistä. Pumppuun mahdollisesti jäänyt vesi on tyhjennettävä tyhjennysruuvista ennen pitkäaikaista varastointia esim. talvella – TGP 1000 E on silloin suojassa jäätymisvaurioilta.
  • joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Kotelo on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista. Pumpussa on huippuominaisuudet, esimerkiksi laadukas keraaminen liukurengastiiviste, vankat metallikierteet imu- ja painepuolella, huoltovapaan alumiinikäämimoottorin erinomainen korroosionkestävyys ja integroitu lämpösuoja ylikuumenemisen varalta.Pumpun imu- ja paineliitännöissä on kestävät metallikierteet, joiden sisähalkaisijat ovat 1” tai 2,54 cm.
  • ergonominen kantokahva nopeaan ja helppoon siirtämiseen haluttuun käyttöpaikkaan. Puutarhapumpun, esimerkiksi TGP 1000 E, sopivat muuten sekä kiinteisiin asennuksiin että liikkuvaan käyttöön. Toimitus sisältää kiinteää asennusta varten tukevan jalan kiinnitysreikineen.

Puutarhapumppu TGP 1000 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa puutarhapumppu TGP 1000 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vai 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*