Keraaminen lämpöpuhallin TFC 17 E: energiatehokas lämpöturbo vaihtoehdoksi tai täydentämään päälämmitystä – taas saatavana

Spekulointi tulevan syksyn ja talven lämmityksestä muistuttaa nestekaasupullon sisällön arviointia. Kaasuputket voivat olla 40 %, 20 % tai 0 % täynnä. Kuka tietää? Siksi kannattaa nyt varautua hankkimalla termostaatin ohjaama energiatehokas ja ennen kaikkea turvallinen lämmönlähde, esimerkiksi keraaminen lämpöpuhallin TFC 17 E, joka on taas saatavana. Tämä hankintakustannuksiltaankin edullinen takaa mukavan lämmön turbon nopeudella heti, kun kytket pistokkeen pistorasiaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta …

Ennen kuin joudut palelemaan, koska päälämmitys on pois käytöstä totuttua pidempään, kannattaa harkita TFC-sarjan keraamisen lämpöpuhaltimen hankintaa. Keraamisen lämpöpuhaltimen TFC 17 E kaksi tehoa (1 200 W / 2 000W) sekä portaattomasti säädettävä lämpötehoa tekevät laitteesta tehokkaan lisälämmittimen lähes joka paikkaan kotona ja enintään 24 m² / 60 m³ kokoisiin tiloihin. Ja mikä parasta: Kun valittu lämpötila saavutetaan, lämpöpuhallin pysähtyy itsestään, ja käynnistyy heti uudelleen, kun asetettu lämpötila alittuu. Laitteessa on lisäksi erikseen kytkettävä 60°:n kallistustoiminto, joka jakaa lämpimän ilman kerroksittain huoneeseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – keraaminen lämpöpuhallin TFC 17 E…

  • säädettävä termostaatti ja kaksi tehoa (1 200 W / 2 000 W) sekä erikseen kytkettävä kallistus ilman nopeaan jakamisen. Kotelo kääntyy pystysuunnassa 60° ja jakaa lämpimän ilman paremmin huoneeseen.
  • keraamiset lämpövastukset eivät poista pölyä tai eläinten karvoja, toisin kuin lämmittimet, joissa on vastuslankoja. Ei myöskään epämiellyttävää hajua. Ilma pysyy puhtaana ja varsinkin allergikkojen ja pienten lasten herkät hengitystiet ovat turvassa.
  • käytännöllinen kantokahva helpottaa kuljettamista haluttuun käyttöpaikkaan.
  • laitteen pohjassa on suurimmat turvallisuusvaatimukset täyttävät integroitu kaatumissuoja, joka katkaisee virran heti, jos keraaminen lämmitin kaatuu vahingossa. TFC 17 E:ssä on myös ylikuumenemissuoja, joka katkaisee virran ennen vahinkojen tapahtumista.
  • on heti valmis käyttöön – pistoke pistorasiaan, kytke virta, valmis!

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 17 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 17 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 52,04 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*