Jännitteentunnistin BE16: portaaton jännitteen tunnistus koskettamatta 5 voltista 1000 volttiin – jälleen saatavana

Kukaan ei tarvitse ’sähköä sellaisenaan’. Tästä syystä jännitteentunnistin BE16 kuuluu jokaisen kotinikkarin ja pienyrittäjän perusvarusteisiin. Käytännöllinen mittalaite tunnistaa jännitteen vain 5 voltista jopa 1000 volttiin ja 50 Hz:stä 400 Hz:iin Ja mikä parasta: Mittausmenetelmä on kapasitiivinen, joten laitteen vienti lähelle johtoa riittää – tunnistimen pään vilkkuvan punainen LED varoittaa heti. Lisäksi kuuluu varoitusääni.

Herkkyyden voi säästää portaattomasti jännitteentunnistimen BE16 sivun pyörivällä säätimellä. Siten voi säätää mittausalueen odotettavan jännitteen mukaan. Laite sopii ihanteellisen esimerkiksi kaapelikatkoksen paikantamiseen tai varokkeiden, avointen johtojen, kaapelikelojen, liitäntärasioiden, pistorasioiden, katkaisijoiden ja seinään upotettujen kaapelien vaihtojännitteen havaitsemiseen. Klipsillä paidan, puseron tai housun taskuun kiinnitetty kätevä BE16 on nopeasti käsillä, kun jännite on tarkistettava varmasti.

Edut kertavilkaisulla – jännitteentunnistin BE16 …

  • mahdollistaa vaihtojännitteen 5 V – 1.000 V AC / 50 Hz – 400 Hz nopean tunnistamisen koskettamatta.
  • mittausherkkyyden voi säätää portaattomasti.
  • varoittaa näkyvästi ja äänimerkillä jännitteestä.
  • suojausluokka CAT IV 1 000 V.
  • integroitu LED-valo työskentelyyn huonossa valaistuksessa.
  • kiinnitys klipsillä paidan, puseron tai housun taskuun.

BE16 jännitteentunnistin – Trotec-merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään jännitteentunnistin BE16 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 17,66 €, nyt vain 12,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*