Keraaminen lämpöpuhallin TFC 16 E: viilennystä kesällä ja mukavaa lämpöä talvella – taas saatavana

Kelpaako viilennys helteellä? Tai haetko vaihtoehtoista lämmönlähdettä syksyksi ja talveksi? Silloin olet oikeassa osoitteessa, sillä keraaminen lämpöpuhallin, joka on taas saatavana, on kumpaakin: Kesällä sen tuuletin viilentää mukavasti. Talvella se takaa salaman nopeaa lämpöä jopa 2 000 wattia. Luotettava lisälämmitin odottamattoman kylminä päivänä tai energiatehokas termostaatin ohjaama stand alone -lämmitin, jos kaasun tulo loppuu kokonaan.

Yleistaituri TFC 16 E tuottaa helteisiä lämpötiloja helpottavaa tuulenvirettä. Kun ilma alkaa vähitellen viilentyä, valitse laitteen yläosasta lämmitys. Ilahduttavan hiljaisesta pikalämmittimestä alkaa virratta asumismukavuutta lisäävää miellyttävää lämpöä. Kaksi tehoa (1 200 W / 2 000 W) sekä portaattomasti säädettävä termostaatti mahdollistavat lämpötilan automaattisen ohjauksen enintään 24 m² / 60 m³ kokoisissa tiloissa. Kun haluttu lämpötila saavutetaan, lämmittimen virta katkeaa automaattisesti. Kunnes termostaatti mittaa tavoitelämpötilan alittuneen ja lämmittäminen jatkuu.

Edut yhdellä silmäyksellä – keraaminen lämpöpuhallin TFC 16 E…

  • säädettävä termostaatti ja kaksi tehoa (1 200 W / 2 000 W) sekä erikseen kytkettävä puhallus ilman lämmitystä.
  • keraamiset lämpövastukset eivät poista pölyä tai eläinten karvoja, toisin kuin lämmittimet, joissa on vastuslankoja. Ei myöskään epämiellyttävää hajua. Ilma pysyy puhtaana ja varsinkin allergikkojen ja pienten lasten herkät hengitystiet ovat turvassa.
  • tuuletuksen ja lämmityksen vaihto käden käänteessä.
  • käytännöllinen kantokahva helpottaa kuljettamista haluttuun käyttöpaikkaan.
  • laitteen pohjassa on suurimmat turvallisuusvaatimukset täyttävät integroitu kaatumissuoja, joka katkaisee virran heti, jos keraaminen lämmitin kaatuu vahingossa. TFC 16 E:ssä on myös ylikuumenemissuoja, joka katkaisee virran ennen vahinkojen tapahtumista.
  • on heti valmis käyttöön – pistoke pistorasiaan, kytke virta, valmis!

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 16 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 16 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 46,83 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*