Ilmastointilaite PAC 3500– saatavana jälleen tästä päivästä alkaen!

pac3500

Myytiin loppuun erittäin suuren kysynnän takia – mutta tehokas ilmastointilaitteemme PAC 3500 on jälleen valmiina toimitettavaksi. Soveltuu optimaalisesti esimerkiksi korjaamojen ja toimistojen sekä monien muiden käyttökohteiden ilmastointiin. Mikä parasta: laite varmistaa todellisen hyvinvointi-ilmaston, sillä siinä on integroitu ilmankuivain – ja sen energiatehokkuusluokka A säästää paljon sähköä ja kustannuksia.

Käynnistä ja nauti virkistävästi viileydestä: Kompaktissa ja luotettavassa ilmastointilaitteessa PAC 3500 yhdistyvät hyväksi havaittu Trotec-ilmastointitekniikka ja mukavat ominaisuudet, esimerkiksi todellisen lämpötilan esivalintaan perustuva termostaattiohjaus. Sinun tarvitsee vain säätää huoneeseen haluttu lämpötila. Lopusta huolehtii termostaatti, joka säätää 3,5 kW jäähdytystehoa ja viilentää enintään 115 m³ huoneen olosuhteet mukaviksi. Tehokkaan ilmankuivaimen suurin kosteudenpoistoteho on 2,2 litraa tunnissa, joten kosteat seinät, tunkkaiset hajut, ruoste, kondenssivesi ja homehtuminen kuuluvat menneisyyteen.

Näin se käy

Ilmastointilaitteen PAC 3500 ohjaamiseen käytetään joko kaukosäädintä tai laitteen yläpuolelle upotettua ohjauspaneelia, jossa on taustavalaistu LCD-näyttö. Laitteen käynnistämistä ja pysähtymistä voidaan ohjata kätevällä ajastimella – energialuokan A lisäksi toinen rahaa säästävä ominaisuus. Ilmasta jäähdytettäessä ja kuivattaessa poistuva kosteus kertyy kondensaattina laitteen vesisäiliöön. Kolmen tuuletusnopeutta ja säädettävä ilman puhallussuunta tekevät laitteesta erittäin joustavan päivittäisessä käytössä, ja kantokahvat sekä kuljetusrullat helpottavat siirtämistä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • suuri jäähdytysteho heti käynnistyksen jälkeen
  • energiatehokkuusluokka A
  • käynnistyksen ja pysäytyksen ohjaus ajastimella
  • termostaattiohjaus, todellisen lämpötilan esivalinta

Ilmastointilaite PAC 3500 – todella kuumia päiviä tulee vielä!

Tilaa ilmastointilaite PAC 3500 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 552,21 €, nyt vain 409,94 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*