Vuodon jäljillä

banner_LD6000_banner

Kaasun ja veden toimittajana sinun on aina varmistettava, että putket ovat moitteettomassa kunnossa. Jos kaasua tai vettä vuotaa, seurauksena voi olla pitkäkestoinen ja kallis häiriö, mahdollisesta terveyden vaarantumisesta puhumattakaan. Omaisuusvahingotkin voivat olla valtavia.

Vuoto on siksi löydettävä mahdollisimman nopeasti, jotta vauriokohta voidaan korjata – kaikki muu voidaan pahimmassa tapauksessa katsoa sinun laiminlyönniksesi. Vältä vahingot ja hanki itsellesi luotettava apulainen: Trotecin yhdistelmäilmaisin LD6000.

Vuodon jäljillä

Hälytys: kaasuvuoto. Laaja alue suljetaan heti ja julistetaan vaaralliseksi. Tai: kadun alta pois huuhtoutunut maaperä. Tässäkin tapauksessa rajataan laaja alue. Putkilinjan vauriokohdan kuumeinen etsintä alkaa. Mitä kauemmin paikantaminen kestää, sitä suurempi vahinko on. Koska putket ovat piilossa maan alla, olisi hienoa, jos suuri, vauriokohdan osoittava etusormi ilmestyisi paikalle. Toiveuntako? Tällaista etusormea emme tietenkään voi tarjota, mutta sen sijaan voimme tarjota ylimääräisen korvan, joka kuulee vuodosta aiheutuvat poikkeavat äänet nopeasti ja tarkasti osoittaen näin vuodon sijainnin. Uusi korvasi on yhdistelmäilmaisin LD6000.

Kuuntele tarkasti: paineisten putkien vuodot saavat aikaan ääntä. Vauriokohdat voidaan paikantaa nopeasti ja tarkasti yhdistelmäilmaisimella LD6000 yhdessä sopivilla mikrofoneilla. Maanalaisten putkien pienimmätkin vuodot tunnistetaan tällä tavoin varmasti.

Akustinen vuodonetsintä

Jos vaurioituneesta putkesta vuotaa vettä, sen aiheuttama kitka tuottaa ääntä. Putki alkaa värähdellä ja ääni kantautuu putkea pitkin. Runkoäänimikrofonit kuulevat tämän äänen. Myös vuotava vesi tuottaa ääntä, kun se tunkeutuu maaperää pitkin pinnalle. Tämänkin runkoäänimikrofonit kuulevat.

Uuden, kuulevan apuvälineesi ansiosta löydät siis vahingon tapahduttua vauriokohdat nopeasti ja tarkasti.

Äänten kuuntelun lisäksi voidaan käyttää merkkikaasua, koska Trotecin laite sisältää molemmat vaihtoehdot. Monipuolinen tarvikevalikoima varmistaa, että LD6000 soveltuu miltei kaikkien vuotojen etsintään ja tiiviyden testaamiseen.

Ole ylivoimainen! Yhdistelmäilmaisimeen LD6000 on ohjelmoitu valmiiksi monia tyypillisiä sovelluksia. Nämä pikavalinnat ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi. Tässä laitteessa on luokkansa ainoana myös patentoitu Smart-tila. Mahdolliset vuodot esitetään tarkassa näytössä palkkikaaviona jo mittauksen aikana, ja korkein taso ilmaisee vuodon nopeasti ja selvästi. Pistemäisten vuotojen paikannus nopeutuu tällä tavoin.

Yhdistelmäilmaisin LD6000 on optimaalinen ratkaisu teollisuudelle, vesi- ja kaasuyhtiöille sekä asentajille. Tilaa innovatiivinen ja tehokas yhdistelmäilmaisin – Trotecin verkkokaupasta vain hintaan 2 790,00 € – sis.alv (2 250,00 € netto).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*