Anemometri TA300 ja teleskooppisondi ilman nopeuden, lämpötilan ja tilavuusvirran tarkkaan mittaukseen – jälleen saatavana

Tämän mittalaitteen pitäisi olla aina LVI-asentajien ulottuvilla: Kuumalanka-anemometri, esimerkiksi jälleen saatava TA300 Trotecin MultiMeasure Professional -sarjasta. Sen kapean telekskooppisondin voi säätää portaattomasti metrin hyötypituuteen asti, joten se soveltuu optimaalisesti virtauksen, lämpötilan ja tilavuusvirran mittaamiseen ilmakanavissa ja vaikeapääsyisissä kohteissa. Kestävän kuumalankatekniikan ja kehittyneen signaalinkäsittelyprosessoritekniikan yhdistelmä takaavat nopeat ja tarkat mittaustulokset, jotka täyttävät kaikki vaatimukset.

LVI-järjestelmien tarkastukset, ilman nopeuden ja nopeuden mittaus ilma-aukoista tai ikkunoiden tai ovien tiiviyden tarkastaminen – tarkka anemometri TA300 mahdollistaa monipuolisilla toiminnoillaan nämä ja monia muita käyttötarkoituksia.

Edut yhdellä silmäyksellä – anemometri TA300 …

  • mukavat mittaukset kapealla teleskooppisondilla, jonka voi säätää portaattomasti metrin hyötypituuteen asti. Kätevät virtausmittaukset etäisissä tai vaikeapääsyissä kohteissa tai ilmakanavien ja kuilujen sisällä.
  • mahdollistaa myös pistemittaukset ja aikavälin keskiarvomittaukset. Tilavuusvirran poikkipinta voidaan säätää mukavasti yhdellä kädellä käytettävästä anemometrin
  • vakiotoimituskin sisältää kalibrointitodistuksen, joka korostaa tarkkuusmittalaitteen soveltuvuutta ammattikäyttöön.
  • voidaan liittää toimitukseen sisältyvällä kaapelilla tietokoneen USB-porttiin, mikä säästää paristoja. USB-liitäntä mahdollistaa virtausten ajantasaiset mittaussarja sovelluksen tukemana.
  • Minimum-, Maximum- ja Hold-toiminto sekä suuri, selkeä taustavalaistu LCD ja kahden mittausarvon näyttö.

Anemometri TA300 – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään anemometri TA300 sis. kalibrointitodistuksen ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 239,61 €, nyt vain 119,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*