Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E: maksimaalinen lämmitysteho, nopeaa, energiatehokasta ja pitkään kestävää lämpöä minimaalisilla kustannuksilla – jälleen saatavana

Kun ulkona oikein kylmää ja märkää, viluttaminen alkaa myös kotona ja toimistossa. Kylmiä nurkkia tai vetoisia ikkunoita ja ovia on joka paikassa. Silloin auttaa tehokas, siirrettävä lämmönlähde, esimerkiksi öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E, joka tuo mukavaa lämpöä myös näihin ongelmallisiin kohteisiin. Portaattomasti säädettävä lämpöteho jopa 2500 wattia. Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen. Lämmityskustannuksetkin pysyvät hyvin hallinnassa, sillä patterissa on termostaatin ohjaaman lämmityskustannusjarru.

Äänettömän öljytäytteinen sähköpatterin TRH 21 E kolme valittavaa lämpötehoa tuottavat portaattomasti säädettäviä lämpötiloja – ilman pitkiä lämpenemisaikoja. Hyvää tekevän miellyttävän lämmön voi aistia jo muutamassa minuutissa. Tälläkin öljytäytteisellä sähköpatterilla on TRH-sarjan tyypilliset edut: Se tuottaa tehokasta ja puhdasta lämpöä, varastoi lämpöä pitkään ja on edullinen sekä hankkia että käyttää – ja on siten ihanteellinen, kustannuksiltaan edullinen ja vähän kuluttava lämmitysratkaisu tilapäiseen mutta myös pienten ja keskikokoisten huoneiden jatkuvaan lämmittämiseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E …

  • kolmiportaisesti säädettävä lämpötila 1 000, 1 500 ja 2 500 wattia tuottaa termostaatin säätämiä lämpötiloja 10 – 35 °C. Kun haluttu huoneen lämpötila saavutetaan, öljytäytteisen sähköpatterin virta katkeaa automaattisesti ja laite kytkeytyy pienimmälle lämmitysteholle, joka kuluttaa vähemmän energiaa. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy automaattisesti ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla.
  • 11 lämpöripaa: täydellinen 30 m²:n kokoisille tiloille – mitä enemmän ripoja, sitä enemmän patterin pinta säteilee lämpöä. Hyödyt mukavasta lämmöstä vielä noin 30 minuuttia virran katkaisemisen jälkeen. lämpö-öljyn varastointikyky on suuri.
  • sähköpatterissa ei ole pölyä nostattavaa puhallinta. Sähköpattereissa ei ole tavallisten lämmittimien lämpövastusta, joten epämiellyttävää käryämistäkään ei ole, mitä saa varsinkin allergikot ja astmaatikot huokaisemaan helpotuksesta.
  • soveltuu hyvin myös allergikkojen talouksiin tai makuuhuoneeseen. Siirrettävät lämmittimet soveltuvat myös epäsäännöllisesti käytettävien tilojen, esimerkiksi talvipuutarhojen, vierashuoneiden, puutarhamökkien sekä korjaamojen ja toimistojen lämmittämiseen. Suojaa lämmittämättömiä autotalleja ja kellaritiloja pakkasvahtina luotettavasti putkien jäätymiseltä ja muilta pakkasvaurioilta.
  • ylikuumenemis- ja kaatumissuoja sekä merkkivalo. Käytännöllinen kaapelikela pistoketiloineen estää kompastumiset. Integroidut rullat ja kantokahva mahdollistavat myös kuuman patterin patterin turvallisen siirtämisen paikkaan, jossa lämpöä tarvitaan.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,80 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*