UUTUUS VSC-sarjan videoskoopit teollisuustarpeisiin: pure perfection!

tro_blog_vsc-videoskope_banner

Trotecin uudet teollisuusvideoskoopit VSC206 ja VSC3008 sopivat täydellisesti vaikeisiin ja haastaviin epäsuoriin tarkastuksiin lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Molemmissa laitteissa yhdistyvät langaton käyttö, veitsenterävä kuvalaatu sekä käyttäjäystävällinen järjestelmä. Paras uutinen on se, että ne ovat DEAL-tarjouksessa (odota ja säästä).

VSC-laitteet ovat lisäksi erittäin kevyitä. Ohjauskahva on niin kevyt, ettei sen pitempikestoinenkaan käyttö rasita kättä. VSC206 –videoskoopin kahva painaa vain 300 g ja VSC3008 –laitteen 400 g. Laitteet on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin teollisuuskäytössä. Niiden kestävä ASB-kotelo ja pehmusteet kriittisissä kohdissa estävät iskuvaurioita sekä roiskeveden ja pölyn tunkeumisen laitteeseen.

Näin ne toimivat

Laitteiden anturit taipuvat joka suuntaan, ja niitä voidaan ohjata portaattomasti ohjaussauvalla (joystick). Näin niiden titaanipäällysteinen kamerapää pystyy tutkimaan helposti joka kolon. Äärimmäisen tukeva, moniseinämäinen sondi jaloteräs- (VSC206) tai volframi (VSC3008) – lankaverkosta ja teräskierteisestä polyuretaanista mahdollistaa suurimman mahdollisen joustavuuden ja samalla suuren vääntölujuuden. Erittäin tehokas, moninkertainen LED-valaistus – VSC3008–videoskoopissa jopa Wide-VGA-LCD-näyttö – tekee kuvista selviä ja kirkkaita pimeimmässäkin mutkassa. Yksittäiset kuvat tai kokonaiset videot voi tallentaa mukana toimitettavalle SD-kortille.

VSC206:n ja VSC3008:n erot

VSC206 VSC3008
LEDien määrä 6 10
LCD-koko 3,5“ 4,3“
Anturin mitat Ø 6mm/2mm Ø 8mm/3mm
Anturin rakenne Jaloteräs-lankaverkko Volframi-lankaverkko
Kameran erottelukyky 350.000 Px 440.000 Px
Kameran näkökenttä 90° 130°

Neljä erinomaista etua:

  • kannettava, kevyt, kestävä
  • kamerapää kääntyy portaattomasti joka suuntaan
  • LED-teknologia – vähemmän sähkönkulutusta ja lämmöntuotantoa verrattuna tavalliseen valaistukseen
  • valokuvaa ja videoi

Uudet teollisuuteen sopivat VSC-videoskoopit DEAL-alennuksessa (odota ja säästä)

Tutustu näihin uusiin, laadukkaisiin VSC-videoskooppeihin, jotka on suunniteltu teollisuuskäyttöön ja hyödy DEAL-tarjouksesta Trotecin verkkokaupassa tilaamalla jo tänään! Alennuksesi on nimittäin

  • Videoskooppi VSC206 hintaan 2.350 € (ovh 2.474 €) sis. Alv. – tarjous voimassa viikolle 42!
  • Videoskooppi VSC3008 hintaan 5.884 € (ovh 6.194 €) sis. Alv. – tarjous voimassa viikolle 50!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*